Afla ce beneficii ofera o perna din spuma cu memorie!

Multumita ofertei variate de care dispune magazinul online Ortosan.ro, orice persoana poate avea o astfel de perna, perfecta pentru un somn odihnitor.

Perna din spuma cu memorie a generat atat opinii pro, cat si contra. In timp ce oamenii pot dezvolta afectiuni in zona cervicala atunci cand folosesc o perna clasica, perna cu memorie s-a dovedit a fi cea mai buna alternativa. Utilizatorii acestui tip de perna s-au declarat multumiti mai ales datorita calitatii odihnei, dar si a relaxarii muschii gatului si a disparitiei durerilor de cap.

Multumita ofertei variate de care dispune magazinul online Ortosan.ro, orice persoana poate avea o astfel de perna, perfecta pentru un somn odihnitor. Asadar, clientii pot alege oricare dintre urmatoarele perne de dormit:

 • CERVI-SAN BAMBUS: perna ortopedica cervicala cu design ergonomic din spuma cu memorie, infuzata cu bambus si carbune activat. Aceasta mentine forma naturala curbata a gatului

 • AERO-GEL: perna ergonomica pentru dormit, din spuma cu gel racoritor. Perna permite circulatia aerului, ofera o senzatie de confort pe tot parcursul noptii si are o forma anatomica special conceputa pentru a relaxa muschii si a ameliora durerile;

 • ERGO-SAN PLUS, perna ergonomica pentru dormit, confortabila pentru umeri, din spuma cu memorie;

 • ERGO-SAN, perna ergonomica pentru dormit din spuma cu memorie, ce amelioreaza zonele afectate de presiune;

 • AERO-SAN, perna ergonomica pentru dormit, din spuma cu memorie si ventilatie, ceea ce favorizeaza o respiratie usoara a utilizatorului.

Perna din spuma cu memorie | perna ortopedica | Ortosan.ro

Perna din spuma cu memorie

Top 5 avantaje pe care le ofera o perna din spuma cu memorie

Pernele Ergosan nu doar ca sunt potrivite celor ce-si doresc un somn placut, dar sunt recunoscute si pentru pozitia confortabila pe care o ofera la nivelul gatului si capului. Mai mult de atat, pernele din spuma cu memorie ofera urmatoarele cinci avantaje:

 1. amelioreaza presiunea;

 2. ofera suport umerilor;

 3. sustin pozitia corecta a coloanei vertebrale;

 4. imbunatatesc circulatia;

 5. distribuie greutatea intr-un mod echilibrat;

 6. imbunatatesc somnul;

 7. sunt rezistente pe termen lung;

 8. ofera o pozitie confortabila adaptandu-se conturului capului, gatului si umerilor.

De toate acestea beneficiaza clientii Ortosan, magazinul online care isi desfasoara activitatea strict cu scopul de a oferi confort si calitate.