Albirea dentara – cat costa si cui i se adreseaza

In clinica Elveto Dent, personalul specializat ofera servicii de albire dentara folosind lampa Philips Zoom 2. Aceasta pare a fi numarul unu in albirea dentara la nivel national si international pentru obtinerea unui zambet atractiv.

Oricine isi doreste dinti mai albi, mai stralucitori, mai frumosi, un zambet care sa atraga admiratia si chiar invidia celor din jur. Din pacate, dintii nu sunt intotdeauna de un alb imaculat, ci de multe ori prezinta pete, coloratii, o culoare galbena sau maronie. In clinica stomatologica sector 2 din Bucuresti, Elveto Dent, cu sediul virtual la adresa https://cabinetstomatologicsector2.ro/ se ofera servicii de albire dentara la cel mai bun raport calitate-pret. Desi nu intra in categoria urgente stomatologice, albirea este la fel de urgenta pentru oamenii care intra in permanenta in contact cu alti oameni si au nevoie de o anumita prestanta.

Modalitati de albire dentara | clinica stomatologica sector 2 Elveto Dent

clinica stomatologica sector 2

In clinica Elveto Dent, personalul specializat ofera servicii de albire dentara folosind lampa Philips Zoom 2. Aceasta pare a fi numarul unu in albirea dentara la nivel national si international pentru obtinerea unui zambet atractiv. Un zambet frumos atrage succes pe plan personal si profesional, dintii albi denota o igiena riguroasa si un interes crescut pentru aspectul fizic.

Albirea dintilor este una din cele mai cautate proceduri in cadrul cabinetelor dentare. Varsta, factorii genetici, consumul de tutun, cafea sau alcool, igiena dentara precara, anumite medicamente luate pentru a preveni sau a stopa evolutia unor boli poate afecta si aspectul dintilor.

Lampa Philips Zoom 2 are rezultate superioare altor metode de albire dentara profesionala. Lumina si gelul de albire ofera rezultate spectaculoase de care pacientii beneficiaza imediat dupa finalizarea procedeului. Un zambet alb insa se mentine cu greu: cu un periaj regulat, o igiena dentara riguroasa, tratamente profesionale aplicate periodic, la recomandarea specialistilor. Albirea dentara nu poate fi efectuata in mod constant, ci numai la anumite perioade de timp. Pentru mentinerea aspectului alb al dintilor pacientii trebuie sa se spele de trei ori pe zi dupa mesele principale sa foloseasca ata dentara si apa de gura, sa evite aliemntele si bauturile ce pateaza dintii precum cola, cafea, ceai si sa mearga la dentist anual pentru un detartraj profesional, evitand folosirea metodelor `din batrani` sau gasite pe internet care nu numai ca nu sunt eficiente, ci pot fi si periculoase.