Alege uniforme antimicrobiene pentru siguranta ta!

MediFashion.ro pune la dispozitia tuturor cadrelor medicale interesate o gama diversificata de uniforme, foarte calitative, la preturi accesibile

halate medicale

Toate cadrele medicale opteaza pentru uniforme antimicrobiene, deoarece zilnic iau contact cu diverse infectii si bacterii. Aceste uniforme au revolutionat complet industria medicala. Nu numai ca au contribuit la incetinirea raspandirii bolilor infectioase, dar sunt si confortabile si la moda de purtat. MediFashion.ro pune la dispozitia tuturor cadrelor medicale interesate o gama diversificata de uniforme, foarte calitative, la preturi accesibile.

Cum alegi cele mai bune uniforme antimicrobiene?

Purtarea unor uniforme antimicrobiene este obligatorie in orice spital sau clinica medicala. Majoritatea doctorilor si asistentilor poarta halate medicale albe. MediFashion pune la dispozitia lor si alte culori, cum ar fi verzi, roz, albastre sau gri.

Cel mai bun avantaj al uniformelor antimicrobiene este capacitatea lor de a opri raspandirea germenilor. Asistentele si medicii vad in fiecare zi sute de pacienti in spitale si cabinete din intreaga lume. Potentialul de a raspandi germeni de la un pacient la altul este intotdeauna ridicat. Progresele in tehnologia antimicrobiana au contribuit la crearea acestei noi linii de uniforme rezistente la germeni.

Un alt motiv pentru a investi in uniformele antimicrobiene este capacitatea lor de a lupta impotriva mirosurilor si petelor. In timpul procesului de fabricatie, MediFashion adauga agenti antimicrobieni, cum ar fi argintul. In acest fel se creeaza un scut de protectie rezistent la germeni.

Mai multe tulpini de bacterii aeriene calatoresc prin aer prin picaturi de apa microscopice. Cand acesti microbi vin in contact cu tratamentele rezistente la lichide, se rostogolesc de pe tesatura.

Uniforme antimicrobiene | Halate medicale | MediFashion.ro

uniforme antimicrobiene

Tehnologia din spatele acestor tesaturi inovatoare creste, de asemenea, longevitatea materialului. Noile amestecuri de fibre si agentii de intarire utilizati in productia lor sporesc rezistenta generala a materialului, facandu-l mai durabil. Atata timp cat sunt spalate corespunzator in conformitate cu instructiunile producatorului, aceste uniforme sunt garantate sa dureze mai mult decat cele vechi.

Multi oameni sunt ingrijorati de dezvoltarea alergiilor cutanate din cauza diferitelor substante chimice si coloranti utilizati in productia de imbracaminte. In trecut, uniformele antimicrobiene erau foarte iritante, grele si rigide. MediFashion ofera tuturor cadrelor medicale uniforme calitative si foarte confortabile. Acestea sunt disponibile intr-o gama larga de culori si stiluri, in toate marimile.