Anticariate care cumpara carti pe care proprietarii nu le mai citesc

Specialistii CumparCarti.ro se deplaseaza la domiciliul vanzatorilor de carti la data si ora stabilite, analizeaza cartile din toate punctele de vedere, vad daca necesita reconditionari, fac o estimare clara de fata cu clientul si ofera acestuia un pret corect

Cumpar carti vechi

Daca pana nu demult, cei care aveau in biblioteca prea multe carti vechi nu aveau alta solutie decat sa le dea la maculatura, la reciclat, acum exista anticariate care cumpara carti si care ii ajuta pe proprietari nu numai sa scape de volumul mare de carti din biblioteca, ci si sa obtina un pret bun pe acestea. Uneori, proverbul “gunoiul unuia este comoara altuia” este valabil pentru cei care au carti vechi pe care nu le considera altceva decat gunoi, produse care acumuleaza foarte mult praf si care se dovedesc inutile de-a lungul multor generatii.

Apeleaza la anticariate care cumpara carti pentru a evita aruncarea acestora la gunoi

Sunt situatii in care, atunci cand proprietarii unei biblioteci pline de carti vechi iau foarte usor decizia de a trimite volumele vechi si ponosite la tara pentru ca rudele sa aprinda focul cu ele, sau mai rau, de a le arunca la rampa de gunoi. De cate ori nu sunt postate pe site-urile de socializare fotografii cu carti care sunt aruncate la gunoi? De cate ori oamenii nu vad asemenea scene care arata ca in Romania, cultura este in stare critica, sau ca volumele in format electronic prind din ce in ce mai mult teren in fata celor clasice, traditionale?

Pentru a evita aruncarea la gunoi a cartilor vechi, pentru ca donarea cartilor nu este posibila in orice conditii, singura varianta de a lichida o biblioteca in cele mai bune conditii ar fi vanzarea cartilor catre un anticariat. Specialistii CumparCarti.ro se deplaseaza la domiciliul vanzatorilor de carti la data si ora stabilite, analizeaza cartile din toate punctele de vedere, vad daca necesita reconditionari, fac o estimare clara de fata cu clientul si ofera acestuia un pret corect.

Anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

Anticariate care cumpara carti

Daca oferta de pret pentru carti este acceptata, cu certitudine tranzactia se va incheia cu succes, ceea ce inseamna ca vanzatorii iau banii, cumparatorii iau cartile si toata lumea este multumita. Chiar daca suma nu este foarte mare, aceasta poate fi folosita fie pentru a cumpara carti mai noi, mai interesante, fie pentru a investi intr-o biblioteca noua, mult mai moderna pentru volumele importante care au ramas in casa si care trebuie asezate in asa fel incat sa fie la indemana cititorilor.