Avantaje de care ai parte cand cumperi o masina noua

Spre deosebire de masina second hand, masina noua, vine direct din fabrica si ofera proprietarilor garantia ca totul functioneaza in parametri normali,

masina noua

Libertatea in miscare este foarte importanta, iar acest lucru se poate obtine numai prin achizitionarea unei masini personale. Chiar daca strazile din Romania sunt in prezent deja arhi-pline de autoturisme, adevarul este ca cei ce sunt soferi se pot bucura de posibilitatea de a pleca oricand, oriunde, fara a fi conditionati de mijloacele de transport in comun. Recomandat este ca persoanele aflate in cautarea unei masini sa cumpere un model nou, direct din showroom. De ce? Motivele sunt prezentate in randurile ce urmeaza.

Masina noua vine  direct din fabrica

Spre deosebire de masina second hand, masina noua, vine direct din fabrica si ofera proprietarilor garantia ca totul functioneaza in parametri normali, fara a fi nevoie de investitii suplimentare. Este vorba despre o varianta interesanta, moderna, la care ar trebui sa se gandeasca toata lumea inainte de a investi sume consistente in autoturisme.

Garantie pe o perioada considerabila

Un alt avantaj al achizitionarii unor autoturisme noi, in detrimentul celor la mana a doua este ca ele vin la pachet cu garantii pe o perioada considerabila. Cele mai multe showroom-uri ofera clientilor o garantie de 5 ani, ceea ce inseamna ca daca in aceasta perioada masinile se defecteaza, soferii le pot duce inapoi la reprezentanta, pentru a fi reparate, fara a fi nevoiti sa scoata bani din buzunar.

Functii suplimentare

In functie de preferintele personale, conducatorii auto pot adauga la modele de baza si functii suplimentare, care sa le sporeasca nivelul de siguranta si de confort. De exemplu, noii proprietari pot cere sa li se puna airbag-uri, cotiere, aer conditionat, GPS sau multe alte lucruri interesante si moderne, cu ajutorul carora fiecare drum sa fie o reala placere.

Culoarea preferata

Masina noua achizitionata direct din fabrica ofera cumparatorilor posibilitatea de a-si alege culoarea preferata. Gama de optiuni este una extrem de larga, tocmai pentru ca reprezentantii din showroom-uri isi doresc sa ofere clientilor posibilitatea de a-si alege masina ideala din toate punctele de vedere!

Pe langa toate avantajele mentionate anterior, achizitionarea unor autoturisme noi presupune incadrarea in normele legislative aflate in vigoare in ceea ce priveste gradul de poluare!