Avantajele utilizarii unui pat electric in clinicile cu servicii de spitalizare

aparatura medicala

Pentru o clinica medicala, printre prioritati se numara imbunatatirea functionalitatii echipamentelor si mobilierului, precum si confortul pacientilor. Pentru clinicile cu servicii de spitalizare sau pentru cabinetele in care este necesara examinarea pacientului in pozitie orizontala, un pat electric este o achizitie cu multe beneficii. Iata ce functionalitati poate avea un astfel de dispozitiv medical.

Posibilitati multiple de reglare a unui pat electric

Un pat electric pentru bolnavi reprezinta o solutie inovatoare si confortabila pentru ingrijirea pacientilor. Cu o serie de caracteristici si functionalitati remarcabile, acesta asigura confortul si siguranta necesare in timpul recuperarii sau ingrijirii pacientului.

Un aspect important al acestui articol de mobilier medical este platforma saltelei, care este impartita in 4 sectiuni distincte: spate, sezut, coapse si gambe. Aceste sectiuni pot fi controlate individual printr-o telecomanda electrica, permitand ridicarea pe inaltime, ridicarea si coborarea sectiunii spatelui si a picioarelor, precum si functia de reverse – Trendelenburg.

Forma ergonomica si usurinta la utilizare

Caracteristicile deosebite ale acestui pat includ functia de revers -Trendelenburg, care permite pozitionarea confortabila si corecta din punct de vedere anatomic pentru activitati precum mancarea sau privitul la televizor in pozitia in sezut. Stabilitatea este asigurata de cele patru roti dotate cu frane de blocare, iar grilajele laterale sunt confectionate din lemn pentru durabilitate si siguranta.

Telecomanda este usor de manevrat, avand taste mari pentru o utilizare optima, iar un modul de siguranta permite blocarea telecomenzii pentru protectia pacientului. De asemenea, patul este dotat cu un dispozitiv de ridicare cu manere pentru a facilita manevrarea acestuia.

Pat electric | aparatura medicala | TesaMedical.ro

Pat electric

Pacientul beneficiaza de o suprafata de sedere de 200 cm x 90 cm. Patul se conecteaza la o tensiune electrica de 230 V si utilizeaza o putere absorbita de 300 W. Un aspect important pentru siguranta si confortul pacientilor este faptul ca patul electric este conceput cu respectarea standardelor internationale si europene in acest domeniu. Tesa Medical dispune de o oferta bogata de paturi electrice, aparatura medicala si accesorii pentru uz medical, atat pentru utilizarea in clinici, spitale si cabinete, cat si pentru ingrijirea medicala la domiciliu.

Patul electric de la TesaMedical.ro este o alegere potrivita pentru ingrijirea pacientilor, oferind functionalitati avansate si siguranta intr-un design ergonomic si robust.