Carti romantice ieftine in oferta unui anticariat din Bucuresti

In oferta anticariatului exista zeci de carti romantice, romane de dragoste, atat romanesti cat si straine, carti care ii vor ajuta pe cititori sa scape de plictiseala

PrintreCarti.ro

Cititorii care au o fire mai romantica si o personalitate deosebit de sensibila pot cauta carti care sa le satisfaca cerintele in acest sens, iar aceste carti sunt disponibile la un pret foarte mic in oferta celui mai cunoscut anticariat din Bucuresti, cu sediul la adresa online PrintreCarti.ro. Unele persoane pot avea o dispozitie romantica, se pot indragosti nebuneste si isi pot dori sa se simta din nou ca la prima tinerete, si acestea pot cauta carti romantice cu un final fericit. In oferta anticariatului exista zeci de carti romantice, romane de dragoste, atat romanesti cat si straine, carti care ii vor ajuta pe cititori sa scape de plictiseala, sa aiba idei romantice bune pentru o cerere in casatorie, pentru a iesi din monotonia cu care se confrunta in cuplu, sa vada ce inseamna cu adevarat iubirea si cum ar trebui sa arate o poveste de dragoste cu provocari, cu momente frumoase, cu bune si cu rele.

Cele mai cunoscute titluri de carti din oferta unui renumit anticariat Bucuresti pentru cititorii romantici

Una dintre cele mai cunoscute carti pentru cititorii romantici este Floarea Intunecata, scrisa de John Galsworthy, care propune cititorilor o adevarata poveste de dragoste a unui sculptor dintr-o familie britanica instarita, dar si o poveste de viata ce corespunde varstei autorului si perioadelor cele mai importante din viata lui. Romanul este structurat in trei parti, care corespund anotimpurilor vietii protagonistului, prezentand iubirile din tinerete si din maturitate, precum si iubirea dinspre apusul vietii, cand acesta se indragosteste de o adolescenta.

Anticariat din Bucuresti | PrintreCarti.ro

anticariat din Bucuresti

De asemenea, un alt roman important pentru a fi citit de cei mai romantici dintre pasionatii de lectura este Varsta ingrata, scris de Henry James. In acest roman, personajul principal este o tanara de 18 ani, Nanda Brookenham, o fata care isi face debutul in societatea englezeasca si cauta permanent candidatii ideali pentru mariaj. Acest roman este presarat cu ipocrize, superficialitate, ipocrizie, reprezentative pentru societatea in care traieste tanara Nanda. Aflata in permanenta intre relatii amoroase, Nanda prezinta tipologia fetei care cauta acea iubire perfecta.

Nu in ultimul rand, un alt roman impresionant pentru romantici este Toamna Timpurie, scris de Louis Bromfield, o carte care poate face serile mai frumoase unui cititor romantic. Actiunea prezinta in prim plan familia Pentland, cea mai bogata si respectata familie din zona Massachusetts, in spatele careia se afla multa ipocrizie si minciuna, in care vietile complicate ale membrilor acestei familii sunt schimbate in momentul in care in oras isi face aparitia un irlandez pe care unii membrii il dispretuiesc, iar Olivia se indragosteste de el.