Case de marcat cu jurnal electronic

Fie ca aveti nevoie de case de marcat in Galati, Bucuresti sau alte zone din tara, AttoSoft va poate fi alaturi cu sfaturi practice, o experienta de ani bun si clienti multumiti!

case de marcat bucuresti

Orice persoana care doreste sa isi deschida o afacere ce are la baza vanzarea de produse sau servicii, trebuie sa aiba in vedere faptul ca este absolut necesara si obligatorie o casa de marcat. Casa de marcat si bonurile furnizate catre clienti fac ca un business sa functioneze legal.

Daca inainte erau suficiente casele de marcat clasice, cu role pe suport hartie pe care se tiparea dublura bonului fiscal oferit clientului, acum comerciantii sunt obligati sa achizitioneze casa de marcat cu jurnal electronic. In acest caz, rola este inlocuita cu un program care inregistreaza si stocheaza toate tranzactiile efectuate de comerciant. Aceasta casa va memora denumirea produselor, cantitatea cumparata, valoarea produsului si suma totala platita de client. Clientul va primi bon fiscal pe suport hartie, insa comerciantul nu va mai avea role tiparite, ci un jurnal in format electronic. Mai mult decat toate aceste functii, toate rapoartele fiscale ale utilizatorilor vor fi trimise zilnic, in mod automat, catre ANAF.

Pe langa aceste aspecte importante, poate ca cel mai bun lucru la casele de marcat cu jurnal electronic este faptul ca functioneaza si in modul offline. Asta inseamna ca bonurile pot fi emise si datele pot fi accesate chiar si in lipsa conexiunii la internet. Dupa ce conexiunea este refacuta, rapoartele sunt transmise automat catre ANAF.

Aceasta decizie de a se renunta la clasicele case de marcat in favoarea celor cu jurnal electronic, s-a luat pentru a reduce evaziunea fiscala. Nimeni nu poate interveni in modificarea sau in procesul de transmitere a informatiilor stocate de-a lungul unei zilei, asa ca ele vor ajunge la destinatie fix asa cum au fost inregistrate.

Case de marcat in Galati | casedemarcat.eu

Case de marcat

In tot demersul de schimbare a caselor de marcat, de mare folos va pot fi sugestiile unor specialisti in domeniu. Echipa AttoSoft este experimentata in astfel de situatii si poate oferi solutii potrivite fiecarui tip de vanzare. Accesand www.casedemarcat.eu puteti vedea aparatele detinute si comercializate, dar si programele soft dezvoltate pentru restaurante si cafenele. Fie ca aveti nevoie de case de marcat in Galati, Bucuresti sau alte zone din tara, AttoSoft va poate fi alaturi cu sfaturi practice, o experienta de ani bun si clienti multumiti!