Ce avantaje ai daca optezi pentru o masina de spalat vase compacta?

O masina de spalat vase compacta, de mici dimensiuni, este ideala pentru o familie compusa din 3 sau patru membri, dar si pentru bucatariile in care spatiul este destul de limitat

Masina de spalat vase compacta

Pana nu demult, spalatul vaselor era o activitate care intra in atributiile gospodinelor, activitate care intr-adevar le consuma foarte mult timp si energie. Acum, spalatul vaselor este preluat de masinarii special concepute in acest sens. Asa cum masina de spalat rufe a preluat toate sarcinile gospodinelor in ceea ce priveste inmuierea, spalatul si chiar storsul rufelor, masina de spalat vase a preluat sarcinile gospodinelor de a spala vase, oale, cratite, tacamuri, cani, pahare, iar lista poate continua. O masina de spalat vase compacta, de mici dimensiuni, este ideala pentru o familie compusa din 3 sau patru membri, dar si pentru bucatariile in care spatiul este destul de limitat.

De ce sa cumperi o masina de spalat vase compacta?

Masina de spalat vase prezentata in reclamele TV si nu numai are dimensiunile comparabile cu masina de  rufe. De fapt, exista si modele mult mai mici, compacte, potrivite pentru suprafete de locuit restranse. Aceste masini de spalat vase compacte ocupa un spatiu foarte redus, pot fi puse pe un raft solid, ori chiar pe blatul de bucatarie sau sub masa, oriunde este disponibil putin loc si unde nu incomodeaza. De asemenea, aceste masini de spalat vase compacte pot fi incorporate in mobilierul de bucatarie, dar la fel de bine pot fi lasate libere, isi pot gasi locul sub chiuveta si poate fi asezata chiar si in alte incaperi, fiind adusa in bucatarie numai atunci cand este necesara utilizarea acesteia.

Masina de spalat vase compacta are un racord simplu la teava bateriei de la chiuveta, iar evacuarea se face tot in chiuveta, ceea ce inseamna ca nu este nevoie ca instalatia de apa sa sufere modificari, iar mutarea rapida a acesteia sa fie posibila ori de cate ori este nevoie. Datorita dimensiunilor mici, dar si a consumului mic de electricitate, masinile de spalat vase compacte sunt ideale si pentru dotarea rulotelor, dar si pentru casele de vacanta.