Ce fel de carti poti vinde unui anticariat?

Cei care isi doresc sa-si elibereze bibliotecile foarte aglomerate, cei care vor sa obtina o suma de bani foarte repede sau, pur si simplu, vor sa faca loc pentru titluri noi, de care sa se bucure in timpul liber, nu trebuie decat sa apeleze la varianta ,,cumpar carti pentru anticariat”.

cumparatori de carti vechi

Cei care isi doresc sa-si elibereze bibliotecile foarte aglomerate, cei care vor sa obtina o suma de bani foarte repede sau, pur si simplu, vor sa faca loc pentru titluri noi, de care sa se bucure in timpul liber, nu trebuie decat sa apeleze la varianta ,,cumpar carti pentru anticariat”. Este vorba despre o initiativa interesanta a anticariatului de la www.anticariat-carti.com, care se adreseaza tuturor persoanelor care au acasa carti ce nu le mai sunt necesare.

Categorii de titluri care se pot vinde

Anticariatul este dispus sa achizitioneze titluri din toate domeniile, pentru a-si crea o paleta larga de carti. Mai exact, persoanele care detin titluri din literatura, teatru, beletristica, domenii umaniste, asa cum sunt filosofia, istoria, arhitectura, psihologia, dezvoltare personala, sociologia, paranormal, yoga sau ezoterismul le pot vinde.

De asemenea, si cartile care au drept subiect stiintele exacte fac obiectul vanzarii, la fel ca romanele politiste, cartile de dragoste, dictionarele, cursurile de limbi straine, enciclopediile sau cartile vechi romanesti. Nu in ultimul rand, reprezentantii anticariatului sunt dispusi sa cumpere inclusiv carti noi, de librarie, care sunt tiparite dupa anul 2000 si dupa 2010.

Evaluarea si plata se fac pe loc

Toate cartile sunt evaluate pe loc de catre experti in domeniu, iar plata se face imediat, in numerar. Aceasta solutie este absolut excelenta, care ajuta la cresterea bugetului persoanelor interesate sa-si vanda titlurile din biblioteca. Toate preturile sunt negociate in functie de calitatea cartilor, dar si in functie de cantitatea vanduta.

Unde se poate face vanzarea?

Vanzarea poate avea loc atat la domiciliul celor care au cartile disponibile, cat si la sediul anticariatului, in zona Tineretului din Bucuresti, insa numai in urma unei programari telefonice in prealabil. Reprezentantii anticariatului se pot deplasa la domiciliul clientilor, pe raza Capitalei, dar si in imprejurimi, scutindu-i pe acestia de un drum.

Ce se intampla mai departe cu titlurile achizitionate de anticariat

Anticariatul este dispus sa cumpere carti din orice domeniu, cu scopul de a le pune la dispozitie altor oameni interesati de ele. Reprezentantii Anticariat Carti incurajeaza in mod activ lectura, dorindu-si sa ofere atat iubitorilor de titluri noi, cat si tuturor celor care intra in categoria cumparatori de carti vechi posibilitatea de a se bucura de carti interesante, atractive, care sa transforme timpul intr-o aventura plina de imaginatie.

Cumpar carti pentru anticariat | cumparatori de carti vechi | www.anticariat-carti.com

cumpar carti pentru anticariat

In plus, exista foarte multe carti vechi, care nu se mai regasesc decat pe rafturile bibliotecilor persoanelor care, de-a lungul timpului, s-au bucurat de titluri pline de suspans, care nu se mai comercializeaza in librariile actuale si ar fi pacat ca ele sa ramana acolo, fara sa mai fie folosite de cineva.