Ce model de masina de cusut ti se potriveste?

Fie ca doresc sa repare o pereche de blugi, sa scurteze o pereche de pantaloni, sa scurteze o lenjerie de pat sau sa creeze un articol vestimentar sau un prosop de bucatarie, masina este indispensabila

masina de cusut

Masina de cusut este un aparat foarte util pentru femei de toate varstele care au ca si pasiune croitoria si nu numai. Fie ca doresc sa repare o pereche de blugi, sa scurteze o pereche de pantaloni, sa scurteze o lenjerie de pat sau sa creeze un articol vestimentar sau un prosop de bucatarie, masina este indispensabila.

Pasiunea pentru croitorie poate fi manifestata de catre croitorese sau de femeile care lucreaza in domeniu, dar si de femeile care lucreaza in alte domenii, dar vor sa faca acest lucru pentru cei din familie.

Masina de cusut perfecta – cum o alegi?

Fie ca este vorba despre femeile care isi castiga traiul din croitorie sau de persoanele care doresc sa isi scurteze fustele si pantalonii acasa, sa faca o fata de perna sau sa personalizeze hainele din comert, masina de cusut este necesara. Masina de cusut ideala trebuie nu numai sa coasa, ci si sa brodeze, sa poata realiza diferite modele, ornamente si inscrisuri complexe chiar si de catre cei incepatori. In plus, o alta optiune este matlasarea ce presupune coaserea mai multor materiale textile suprapuse.

Masinile de cusut sunt de mai multe tipuri, si anume cea mecanica si computerizata. Modelul de masina computerizata este destinata mai mult celor care sunt pasionati de arta cusutului si doresc sa obtina rapid si simplu rezultate de exceptie. Pe langa coaserea automata, masinile computerizate de cusut ofera si alte functii automate, si anume introducerea atei pe ac, un proces care trebuie efectuat manual in caz contrar. Mai exista si masini de cusut portabile care sunt limitate pe partea de functionalitate.

Specificatiile care conteaza cel mai mult in alegerea masinii de cusut perfecte includ programele de cusut cu care vine fiecare masina (de coasere, brodare, matlasare si surfilare, de intarire a cusaturii, de coasere a nasturilor, de coasere cu mai multe fire, de coasere in zig-zag sau a fermoarelor), dar si viteza de coasere (modelele cu minim 1000 de impulsuri pe minut sunt utile).