Ce sa urmariti cand urmeaza sa achizitionati o noua imprimanta?

La IT-SH s-ar putea sa gasiti mai mult decat va asteptati si sa platiti mai putin!

imprimante second hand

Cautati o imprimanta, dar cu atat de multe modele diferite, este greu de decis care este cea mai potrivita. Pentru a va asigura ca nu veti regreta achizitia, iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare inainte de a porni in cautarea imprimantei perfecte!

Costul imprimantelor variaza mult, iar un cumparator nu ar trebui sa cheltuie mai mult decat isi poate permite. Cu toate acestea, intretinerea imprimantei este mult mai costisitoare decat costul initial. Este ceva obisnuit ca cele mai ieftine imprimante sa functioneze cu cea mai scumpa cerneala, deci inainte de a cumpara, acordati atentie tuturor detaliilor legate de intretinere.

Exista mai multe configuratii comune ale cartuselor de cerneala: doua cartuse (unul negru si unul de tip all-in-one), patru cartuse (negru, roz, galben si albastru) si inkwells sau niste cartuse mari reincarcabile. Dintre cele trei, ultima varianta este mai economica pe termen lung, insa nu este o solutie optima pentru orice utilizator.

Desi imprimantele laser ofera cea mai buna calitate, ele sunt, de asemenea, costisitoare si au costuri de functionare mai ridicate. Daca doriti imprimanta pentru a o folosi acasa, pentru printuri ocazionale, cel mai bine ar fi sa alegeti o imprimanta cu jet de cerneala, iar pentru utilizare frecventa, potrivita ar fi cea cu laser. In general, calitatea tiparirii variaza semnificativ in functie de tipul de imprimanta, iar in acest sens ar trebui sa urmariti DPI-ul imprimantei (puncte per inch) pentru ca acestea indica cat de precis poate sa reproduca o imagine.

Daca tipariti o multime de documente, viteza de imprimare este un factor important in decizia de cumparare. Viteza imprimantei este masurata in pagini pe minut. O imprimanta poate avea diferite viteze pentru pagini cu text si pagini cu imagini, deci alegeti in functie de ce urmeaza sa printati mai des!

Unele imprimante fac mai mult decat sa printeze. Multifunctionalele pot sa copieze, sa scaneze si chiar sa trimita faxuri, asa ca daca aveti nevoie si de aceste functii, nu exitati sa achizitionati o multifunctionala.

Imprimante second hand de buna calitate | iT-sh.ro

Imprimante second hand

Pentru a vizualiza imprimante second hand de buna calitate, dar si multifunctionale sh, accesati www.it-sh.ro si alegeti varianta care vi se potriveste cel mai bine! La IT-SH s-ar putea sa gasiti mai mult decat va asteptati si sa platiti mai putin!