Ce trebuie sa stii despre manichiura semipermanenta?

Specialistii de la FreeStyleBeauty.ro asigura o ingrijire completa a unghiei inainte de aplicarea ojei semipermanente

Manichiura semipermanenta este solutia ideala pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc o manichiura rezistenta si ingrijita. Unghiile sunt cartea de vizita a oricarei persoane si pot fi o reflexie a personalitatii. Oja poate fi un simbol al starii de spirit si un mijloc de exprimare. Diversitatea de culori si modele sunt o adevarata incantare pentru persoanele care vor sa aiba unghiile aranjate intotdeauna.

Ce este manichiura semipermanenta?

Manichiura semipermanenta presupune vopsirea unghiilor cu o oja mult mai rezistenta decat cea clasica. Modul de aplicare al acestei oje este mai complex, deoarece implica utilizarea unei lampi UV. Primul avantaj care a dus la cresterea popularitatii acestei metode de vopsire a unghiilor este rezistenta. Fata de oja traditionala care trebuie retusata la un interval de cateva zile, oja semipermanenta poate dura pana la 4 saptamani pe unghie.

Acest tip de manichiura ofera rezistenta la socuri, spre deosebire de oja clasica. Aceasta din urma se decojeste si se degradeaza la cel mai mic contact cu o suprafata dura sau chiar la contactul cu apa. Cat despre culori, manichiura poate fi realizata in orice nuante si in orice modele. Este nevoie doar de ustensile profesionale si de o tehnica de aplicare corecta. Aplicarea de oja semipermanenta si de gene 3D in Bucuresti sunt printre cele mai cautate servicii la saloanele de infrumusetare.

Unde se poate aplica oja semipermanenta?

Tinand cont de faptul ca aplicarea ojei semipermanente implica o tehnica mai complexa decat aplicarea ojei traditionale, este nevoie de instruire si de atentie la fiecare etapa pentru a obtine un rezultat final impecabil si durabil.

Manichiura semipermanenta | Gene 3D in Bucuresti | FreeStyleBeauty.ro

manichiura semipermanenta

Specialistii de la FreeStyleBeauty.ro asigura o ingrijire completa a unghiei inainte de aplicarea ojei semipermanente. Pe langa tehnica, e nevoie de aparatura si ustensile profesionale.

Unghiile sunt pregatite prin curatare si degresare, prin indepartarea cuticulelor si ulterior printr-o pilire necesara pentru aderenta ojei. Pentru uscarea ojei se foloseste lumina lampii UV, dupa care se aplica o solutie menita sa ofere ojei stralucire si rezistenta. In ceea ce priveste indepartarea, unghia trebuie pilita si curatata cu dizolvant fara acetona, fara a cauza exfolierea unghiilor.