Ce trebuie sa stii despre un scaun WC de camera?

Potrivit MagazinulOrtopedic.ro, un prim beneficiu al scaunului WC de camera se refera la usurinta cu care poate fi folosit

saltea antisecare

Cei care trec printr-o perioada dificila, in care mobilitatea lor este limitata au nevoie de un scaun WC de camera. Este una dintre cele mai bune solutii pentru oamenii cu dizabilitati. Prin pozitionarea unui astfel de scaun in camera, cei imobilizati vor putea avea parte de intimitatea pe care si-o doresc.

Cele mai importante beneficii ale unui scaun WC de camera

Potrivit MagazinulOrtopedic.ro, un prim beneficiu al scaunului WC de camera se refera la usurinta cu care poate fi folosit. Este foarte important acest aspect pentru persoanele care nu se pot misca. Scaunul nu ocupa mult spatiu, putand fi amplasat oriunde in camera si pacientii se obisnuiesc foarte repede cu el.

In ceea ce priveste dimensiunea, scaunele tip WC au dimensiuni variate, ceea ce inseamna ca se poate gasi usor cel potrivit pentru pacient. In magazinele online exista scaune atat pentru copii, cat si pentru adulti si varstnici.

Un scaun WC de camera se intretine foarte simplu. Daca este folosit pe termen lung, scaunul va avea nevoie de o intretinere speciala. Este important sa fie curatat foarte bine.

Cadrele medicale recomanda cu incredere tuturor pacientilor imobilizati aceste scaune wc pentru camera, deoarece cu ajutorul lor se vor simti foarte confortabil. Cei care doresc sa plece la un drum mai lung, scaunele se pot plia si pot fi puse in portbagaj.

Scaun WC de camera | Saltea antiescare | MagazinulOrtopedic.ro

scaun WC de camera

Scaun wc de camera: caracteristici

Scaunul achizitionat trebuie sa fie rezistent si de asemenea sa ofere posibilitatea reglarii sale. In ceea ce priveste curatarea sa se recomanda optarea pentru un sac menajer in vasul colector. In acest fel, scaunul se va curata foarte usor. Dupa fiecare utilizare, se va putea inlocui rapid sacul.

Scaunele wc de camera pot avea roti astfel incat sa fie usor manevrate si pot fi si scaune fixe. In ambele variante rolul lor este de crea confortul dorit persoanei imobilizate, care nu poate merge la baie.

Site-ul MagazinOrtopedic ofera posibilitatea achizitionarii unui scaun wc de camera de foarte buna calitate, ce poate fi utilizat acasa pentru cei imobilizati, care nu sunt adeptii scutecelor pentru adulti. Tot din acest magazin se poate achizitiona si o saltea antiescare.