Cele mai bune hoteluri din Republica Dominicana pentru adulti

Hotelurile pentru adulti pot fi linistite cu bungalouri izolate, cat si zgomotoase pentru tinerii care doresc sa se distreze si sa danseze la discotecile de pe plaja

Republica Dominicana

Coasta Republicii Dominicane este presarata cu hoteluri uimitoare de cel mai inalt nivel, cu apartamente excelente, cea mai buna gama de servicii spa, fitness, gastronomie si alte servicii. Adesea, hotelurile fac parte din complexe intregi, cu un teritoriu vast si frumos deservit de propriul transport.

Infrastructura hotelurilor de lux este reprezentata nu numai de cafenele, restaurante, centre de conferinte, ci si de foisoare pentru nunti, centre comerciale intregi pentru turisti, magazine de bijuterii si suveniruri.

In unele hoteluri sunt oferite oportunitati suplimentare exclusive pentru categoria de oaspeti deosebit de pretentiosi sau de persoane cu un statut special, cum ar fi proaspat casatoriti sau clienti VIP.

Hotelurile pentru adulti pot fi linistite cu bungalouri izolate, cat si zgomotoase pentru tinerii care doresc sa se distreze si sa danseze la discotecile de pe plaja. Turistii pot obtine o gama completa de spa-uri sau alte servicii mai extravagante.

TOP 3 al celor mai bune hoteluri din Republica Dominicana

  • Hotel Barcelo Bavaro Beach Convention Center 5*

Ofera o vacanta relaxanta chiar pe malul oceanului. Detine camere spatioase si elegante, cu tot ce este nevoie pentru o vacanta minunata.

  • Hotel Barcelo Bavaro Palace 5*

Face parte dintr-un complex mare de hoteluri de lux cu infrastructura excelenta, situat printre palmieri. Pe langa un salon de infrumusetare, centru de afaceri, magazine cu bijuterii, oaspetii pot frecventa un cazinou deschis nonstop, un teatru, terenuri de sport, un teren de golf, un parc acvatic, un centru de bowling. Exista piscine si o plaja de nisip cu un recif de corali.

  • Hotel de lux Bahia Principe Cayo Levantado 5*

Situat in provincia Samana, langa plaja si centrul SPA de wellness, la cativa pasi de insula Cayo Levantado, plaja Cayo Levantado, plaja Playa Las Flechas.

Pe langa serviciile comune oferite de majoritatea hotelurilor de lux, aici exista posibilitatea de a face tururi eco-turistice calare. Activitatile sportive familiare sunt completate de Pilates. De asemenea, la fata locului exista posibilitatea de a face windsurfing, boogie boarding, surfing, snorkeling, canoe si caiac.