Cine sunt cumparatorii de carti vechi?

Cei care au un numar foarte mare de carti si care au nevoie de mai mult spatiu in biblioteca pot apela la serviciul de cumparari carti al anticariatelor, printre care este si Anticariat-Carti.com

Anticariatele sunt cunoscute drept vanzatori de carti vechi, insa o ramura a activitatii acestora este si cea de cumparare, astfel ca tot ele sunt si cumparatori de carti vechi. Prin urmare, anunturile care sunt destul de des intalnite in mediul online referitoare la cumpararea de carti vechi sunt publicate de acestea.

De ce cumpara anticariatele carti?

Exista 4 motive foarte importante pentru care anticariatele au dezvoltat aceasta ramura a activitatii lor, cea de cumparare carti:

  • un numar cat mai mare de volume – una dintre principalele preocupari ale anticariatelor este aceea de a avea un stoc cat mai mare de carti, iar prin anunturile de genul „cumparam carti”, acestea contribuie la atingerea acestui obiectiv;

  • un stoc foarte variat – de asemenea, la fel de important pentru anticariate este diversitatea cartilor pe care le detin, acesta fiind un alt motiv pentru care cumpara carti;

  • dorinta de a salva cartile de la disparitie – unii oameni aleg sa scape de cartile pe care nu si le mai doresc prin metode daunatoare pentru carti, cum ar fi aruncatul la gunoi sau chiar in foc. Astfel ca, prin cumpararea acestora de catre anticariate, oamenii sunt incurajati sa le vanda, primind bani in schimbul lor;

Cumparatori de carti vechi | Cumparam carti | Anticariat-Carti.com

cumparatori de carti vechi

  • dorinta de a veni in ajutorul oamenilor – cei care au un numar foarte mare de carti si care au nevoie de mai mult spatiu in biblioteca pot apela la serviciul de cumparari carti al anticariatelor, printre care este si Anticariat-Carti.com.

De ce ar trebui oamenii sa colaboreze cu cumparatorii de carti vechi?

Vanzarea cartilor catre anticariate este un proces foarte simplu si usor, in urma caruia oamenii au numai de castigat. Pe langa eliberarea spatiului din biblioteca sau din casa, acestia primesc in schimbul cartilor vandute si o anumita suma de bani.

In plus, acestia nu trebuie sa depuna nici un efort, deoarece anticariatul este cel care se ocupa de planificarea si efectuarea tuturor etapelor.

In concluzie, procesul de vanzare-cumparare carti este foarte avantajos pentru ambele parti implicate, deoarece si anticariatul si vanzatorul de carti au de castigat in urma acestei tranzactii.