Cum alegi haina de blana potrivita

Magazinul din Timisoara are o experienta de peste 30 de ani in domeniu asa ca toate creatiile se ridica fara doar si poate la nivelul asteptarilor femeilor pasionate de moda.

Vesta blana naturala

Alegerea unui astfel de obiect vestimentar poate reprezenta o decizie dificila pentru majoritatea femeilor, mai ales atunci cand modelele puse la dispozitie sunt unele dintre cele mai variate. In functie de conformatia corpului se pot alege atat haine scurte pana in talie, cat si haine mai lungi care sa alungeasca o silueta.

Potrivit www.carolinadesign.ro se pot alege atat modele clasice in nuante simple precum alb, negru sau gri sau se poate opta pentru piese extravagante care sa iasa in evidenta. De la rosu sau portocaliu si pana la verde sau galben, orice culoare se poate realiza cu ajutorul unor coloranti chimici.

In general, orice haine de blana sunt realizate din blana naturala. Efectul este unul extraordinar pentru ca acestea reusesc sa ofere o nota de eleganta si rafiament oricarei tinute. Se merge foarte mult pe materiale din blana de vulpe argintie, vulpe polara sau chinchila pentru ca sunt spectaculoase, dar in acelasi timp rezista foate bine trecerii anilor.

Este important de precizat faptul ca o astfel de investitie este una sigura si profitabila. De obicei, obiectele din blana naturala nu isi pierd foarte mult din valoare ceea ce inseamna ca reprezinta o investitie profitabila. Este important sa fie pastrate in cele mai bune conditii si sa fie curatate cu mare grija pentru a nu se deteriora materialul.

Vesta de blana naturala – Din nou la moda!

In topul preferintelor persoanelor tinere se afla vesta de blana naturala. Aceasta este usor de asortat si poate fi purtata cu usurinta atat in timpul zilei cu o tinuta casual, cat si seara in completarea unei rochii elegante. Este foarte comoda, dar moderna si interesanta in acelasi timp oferind un aer chic oricarei vestimentatii.

Comezile se realizeaza fie prin completarea unui formular online, fie prin apel telefonic. Toate produsele sunt livrate in cel mai scurt timp direct la usa clientelor de catre firmele de curierat. In cazul in care se doreste comandarea unor piese speciale, unicat, acestea se pot realiza pe comanda in functie de preferintele fiecarei femei.

Magazinul din Timisoara are o experienta de peste 30 de ani in domeniu asa ca toate creatiile se ridica fara doar si poate la nivelul asteptarilor femeilor pasionate de moda.