Cum sa iti aranjezi sufrageria feng shui

In primul rand, nu poate exista energie solida si buna in feng shui intr-un spatiu aglomerat, cele doua caracteristici nu pot coexista, putand fi vorba doar despre bun sau doar aglomerat. In feng shui, provocarea in decorarea unei camere de zi este de a crea un spatiu care este frumos si practic, asigurand in acelasi timp o energie puternica, proaspata, curata si pozitiva.

feng shui

In primul rand, nu poate exista energie solida si buna in feng shui intr-un spatiu aglomerat, cele doua caracteristici nu pot coexista, putand fi vorba doar despre bun sau doar aglomerat. In feng shui, provocarea in decorarea unei camere de zi este de a crea un spatiu care este frumos si practic, asigurand in acelasi timp o energie puternica, proaspata, curata si pozitiva. Obtinerea tuturor acestor elemente intr-o singura camera necesita, de obicei, putina planificare si persistenta. Merita! Sufrageria trebuie sa fie un spatiu primitor, relaxant si frumos, unde atat copiii, cat si adultii, sa poata petrece timp de calitate.

Contrar opiniei populare, copiii pot ajuta la mentinerea camerei de zi curate. Este deseori o chestiune simpla de organizare si comunicare. Daca fiecare obiect din camera de zi are un loc propriu, posibilitatea dezordonarii este mult mai diminuata. Acest lucru asigura ca toata lumea se poate simti bine si se bucura de o buna energie feng shui.

Aerul de proasta calitate si lumina slaba sunt dusmani mari ai feng shui-ului bun.

Proprietarii trebuie sa ofere camerei cat mai multa lumina naturala si aer proaspat. Acestea sunt fundamentale pentru o buna energie feng shui. De exemplu, daca respectiva camera este dotata cu doar cateva ferestre mici, o idee buna pentru a aduce mai multa lumina naturala locului, sunt oglinzile.

Beneficiile aerului proaspat pentru sanatate sunt numeroase si pot ajuta familia sa se simta mai bine fizic si emotional. Deschiderea ferestrelor, cat mai des posibil, pentru mentinerea aerului curat, trebuie sa devina un obicei. Camerele de zi pot beneficia, de asemenea, de un difuzor de aromaterapie si de puterea de vindecare a uleiurilor esentiale pure.

Utilizarea culorilor benefice, este un al aspect important in feng shui. Odata ce elementele de baza sunt sub control – fara aglomeratie, organizare buna, aer curat si lumina, impreuna cu frumusetea practica – este timpul pentru obtinerea sfaturilor de decorare specifice feng shui.

Schema de culori este un pas bun pentru a incepe, deoarece culoarea este o expresie a luminii si are cel mai mare impact asupra dispozitiei tuturor. De asemenea, este foarte important pentru feng shui-ul bun, deoarece fiecare culoare este o expresie a unui element specific feng shui.