Cum sa pregatesti un popcorn sanatos chiar la tine acasa?

Tentant.ro este un magazin online cu cadouri originale si vine in sprijinul clientilor cu o gama larga de produse inedite, ieftine si calitative. Bucurati-va de posibilitatea de a face cadouri unice folosindu-va de oferta Tentant.ro!

Aparat popcorn

Aparatul de facut popcorn este o masina folosita pentru a obtine celebra gustare din boabe de porumb. Din cele mai vechi timpuri, popcornul a fost o gustare populara, produsa prin supunerea boabelor de porumb la temperaturi inalte, moment in care explodeaza, rezulatul fiind delicios. Masinile comerciale de mari dimensiuni care produc popcorn au fost inventate de Charles Cretors la sfarsitul secolului al XIX-lea. Pana in acel moment, popcornul se facea in casa, insa la o scara mult redusa.

Aceasta gustare este nelipsita in cinematografe si carnavaluri, sarbatori urbane sau seri in familie. Primele aparate de facut popcorn foloseau o tava cu ulei fierbinte, insa lucrurile au evoluat pana in momentul in care a fost inventat un aparat ce folosea doar aerul cald pentru a obtine acelasi rezultat. Din acel moment s-au realizat o multime de tipuri de aparate de facut popcorn, intr-o mare varietate de modele si dimensiuni.

Comanda aparat de popcorn de pe tentant.ro!

aparat de popcorn

Pentru persoanele care doresc un aparat de popcorn chiar in propria bucatarie, site-ul tentant.ro vine in ajutor cu cateva modele unice si practice. Sub diverse forme, minge sau old fashined, puterea acestora este de 1200 W si nu folosesc ulei in prepararea floricelelor de porumb. In scurt timp de la pornire veti putea obtine o gustare sanatoasa si rapida, tocmai pentru a avea mai mult timp de petrecut cu cei dragi. Folosind masura gradata pusa la dispozitie, veti putea doza usor cantitatea de porumb ce trebuie folosita pentru rezultate optime. Urmand instructiunile producatorului, veti putea obtine expandarea tuturor boabelor si veti evita cu succes arderea lor.

Acesta poate fi cadoul ideal pentru iubitorii de popcorn, dar si pentru cei pe care doriti sa-i imprieteniti cu celebra gustare. Tentant.ro este un magazin online cu cadouri originale si vine in  sprijinul clientilor cu o gama larga de produse inedite, ieftine si calitative. Bucurati-va de posibilitatea de a face cadouri unice folosindu-va de oferta Tentant.ro!