Cum trebuie sa fie vestimentatia unui medic?

Gama larga de uniforme medicale | DoctorIQ.ro

Uniforme Medicale

Dincolo de meseria pe care si-au ales-o, medicii sunt oameni care muncesc foarte mult si care petrec si pana la 24 de ore pe holurile spitalelor, asigurandu-se ca pacientii au parte de ingrijirea de care au nevoie. De aceea, ei trebuie sa se imbrace comod, pentru a rezista cat mai bine in timpul programului.

Incaltamintea medicilor trebuie sa fie una confortabila, care sa ofere picioarelor posibilitatea de a respira si de a avea o pozitie cat mai buna. De exemplu, se poate opta pentru saboti medicali.  Acestia sunt fabricati din silicon injectat si au branturi care au fost turnate astfel incat sa fie detasabile. Pantofii sunt usori, flexibili si moi, iar talpa a fost creata astfel incat sa nu alunece, avand o forma anatomica stabila. Un alt avantaj al acestui tip de incaltaminte este ca poate fi spalata foarte usor, cu ajutorul unui jet caldut de apa.

Gama larga de uniforme medicale online | DoctorIQ.ro

uniforme medicale

Pe site-ul doctoriq.ro se pot gasi si uniforme medicale care se pliaza perfect pe nevoile medicilor. Pe suprafata materialelor din care sunt realizate obiectele de imbracaminte se aplica ioni de argint, care se activeaza in cazul contactului cu bacteriile nedorite. In aceasta situatie, dezvoltarea microbilor este intrerupta, iar ei sunt eliminati. In plus, tehnologia Silvadur asigura faptul ca materialele nu vor fi afectate de mirosuri neplacute, degradare sau decolorare.

Se poate opta pentru o pereche de pantaloni lungi realizati din 95% poliester si 5% spandex Poplin, rezistand in timp pana la 300 de spalari. In plus, sunt foarte comozi si pot fi purtati cu usurinta atat de medici, cat si de asistente sau de rezidenti. In ceea ce priveste bluzele, gama disponibila este variata. Ele sunt confectionate din materiale cu 55% bumbac, 42% polyester si 3% spandex. Obiectele de imbracaminte sunt comode, oferind lejeritate si posibilitatea ca medicii sa se miste foarte usor, in orice situatie.

Comenzile se pot plasa direct pe site, prin adaugarea in cos a produselor dorite. Imediat ce s-a incheiat procesul de comandare, clientii sunt contactati de reprezentantii DoctorIq pentru confirmare si pentru stabilirea ultimelor detalii. Tariful pentru livrare se calculeaza in functie de valoarea totala a comenzii, dar si in functie de modul in care se trimit pachetele.