Cumpar bijuterii vechi – anuntul care iti poate aduce multi bani rapid

Unul din anunturile de bun augur in cazul proprietarilor de bijuterii care fie au nevoie de bani, fie doresc sa le schimbe este “cumpar bijuterii vechi”, anunt postat de reprezentantii amanetului Hqz.ro

bijuterii vechi

Unul din anunturile de bun augur in cazul proprietarilor de bijuterii care fie au nevoie de bani, fie doresc sa le schimbe este “cumpar bijuterii vechi”, anunt postat de reprezentantii amanetului Hqz.ro. Asadar, toti cei care detin bijuterii vechi, bijuterii din aur, argint sau alte metale pretioase, cu sau fara pietre pretioase, si trec prin perioade dificile din punct de vedere financiar sunt indemnati sa isi vanda bijuteriile vechi sau mostenire de familie fara o prea mare valoare sentimentala astfel incat sa isi rezolve problemele financiare sau sa poata investi in alte produse de calitate.

Cumpar bijuterii vechi din aur sau din argint, evaluare corecta, plata pe loc

Principalul motiv pentru care oamenii aleg sa isi vanda bijuteriile vechi este lipsa banilor si problemele de natura financiara. Totodata, sunt persoane care fac acest lucru si pentru ca s-au plictisit de bijuteriile vechi, si pentru ca nu doresc sa faca o investitie foarte mare in acest sens, atata timp cat exista posibilitatea de a obtine un pret foarte bun pentru bijuteriile pe care le detin deja.

In primul rand, clientii Hqz trebuie sa stie faptul ca fiecare bijuterie in parte va fi atent analizata, va fi corect evaluata si specialistii vor oferi pretul care ii va multumi si pe clienti, dar care se va dovedi si cea mai buna decizie in acest sens. Experienta pe care o au expertii Hqz ii determina sa fie poate cea mai cautata companie in domeniu care cumpara bijuterii din aur si din argint.

Cumpar bijuterii vechi | Hqz.ro

cumpar bijuterii vechi

Amanetul nu numai ca este locul potrivit pentru a amaneta bijuteriile din aur sau argint, ci si pentru a le vinde. O casa de amanet serioasa precum Hqz va cumpara bijuteriile fara a percepe vreun comision, atata timp cat clientii mentioneaza faptul ca nu doresc sa le recupereze in schimbul unei sume de bani, ci pur si simplu sa le vanda. Specialistul va comunica suma de bani pe care acestia o pot primi in schimbul vanzarii lor, iar daca sunt multumiti, vor primi si actele necesare vanzarii.

Dincolo de seriozitatea casei de amanet, este important ca potentialii clienti sa tina cont si de pretul pe gramul de aur, care nu trebuie sa fie mai mic decat cel oferit pe bijuterii. In ceea ce priveste seriozitatea personalului, clientii nu trebuie sa isi faca griji. Personalul este amabil si contractul incheiat este complet legal.