De ce sa apelezi la serviciile de aplicare gene fir cu fir?

Specialistii de la JoyaSalon.ro vor sfatui doamnele si domnisoarele cu privire la tipul de extensii care li se potrivesc cel mai bine

aplicare gene fir cu fir

Tot mai multe doamne si domnisoare vor sa renunte la eyeliner, rimel sau fardul de pleoape, iar serviciul de aplicare gene fir cu fir vine in ajutorul acestora, economisindu-le timpul dispus pentru machiajul zilnic. Acestea se vor regasi intr-un look mai natural si vor reduce produsele pe care le folsosesc zi de zi, iar demachierea se va realiza mult mai eficient si rapid.

Ce etape implica aplicarea gene fir cu fir?

Cele care vor sa apeleze la aplicarea genelor fir cu fir trebuie sa cunoasca etapele prin care vor trece pentru a ajunge la rezultatul mult dorit.

In general, aplicarea unui set dureaza 2 ore jumatate. Genele se vor aplica la 1mm de pleoapa pe genele mature, nu vor intra in contact cu pielea, ci doar cu firul de par al genei pe care a fost aplicat, izolat corespunzator de restul genelor naturale.

Pe o geana se pot aplica intre 1 si 15 extensii gene, iar adezivul care se va folosi trebuie sa fie unul special si adaptabil in functie de tipul de extensii ales, dar si de nivelul de sensibilitate al ochilor.

Exista o gama variata de extensii de gene

In functie de fizionomie si de propriile preferinte, doamnele si domnisoarele pot alege din mai multe tipuri de extensii de gene, pentru o corectare sau echilibrare a trasaturilor fetei. Daca acestea s-au aplica in mod corespunzator, rezultatele vor fi minunate. Extensiile de gene se pot diferentia in functie de cat sunt de dese si cat sunt de lungi.

Salon de infrumusetare din sector 1 | Aplicare gene fir cu fir | JoyaSalon.ro

salon de infrumusetare din sector 1

La Joya Salon, un salon de infrumusetare din sector 1 extensiile pot fi 2D si 3D. Primul tip consta in 2 fire de extensii de gene aplicate pe un fir de geana naturala, iar cel de-al doilea include aplicarea a 3 fire de extensii de gene aplicate pe un fir de geana naturala.

Specialistii de la JoyaSalon.ro vor sfatui doamnele si domnisoarele cu privire la tipul de extensii care li se potrivesc cel mai bine. Acestea trebuie sa tina cont de stilul de viata, trasaturile proeminente ale fetei, lungimea si cantitatea genelor naturale si forma ochiului pentru a obtine cele mai bune rezultate.