De ce sa cumperi o statie de calcat Philips SpeedCare GC6615/20

Philips SpeedCare GC6615/20 reprezinta o alegere foarte buna

fier de calcat

Daca pana acum era la moda fierul de calcat simplu, clasic, acum gospodinele isi indreapta din ce in ce mai mult atentia catre o statie de calcat.

Statia de calcat Philips SpeedCare GC6615/20 reprezinta o alegere foarte buna, permitand reumplerea rezervorului de apa chiar si in timpul calcarii, fiind gata spre a fi utilizata in doua minute si avand un varf cu precizie in trei moduri pentru o vizibilitate si un control in conditii optime. Varful statiei permite accesul si in cele mai diferite portiuni ale camasilor, in jurul nasturilor, intre cutele fustelor etc.

Viteza de calcare cu jet de abur sub presiune este dubla, fierul de calcat patrunzand in materiale in mod adanc, chiar si pe cele mai sensibile si mai dificile teasaturi. In plus, jetul de abur este continuu, pana la 95 g/minut, pentru o indepartare rapida a cutelor. Fierul de calcat are o talpa ceramica ce aluneca foarte usor si este simplu de curatat, nu se zgarie foarte usor, nu strica materialele. Rezervorul de apa are o capacitate de 1.2 litri si se poate umple in orice moment.

De asemenea, statia de calcat Philips SpeedCare GC6615/20 dispune de un sistem de detartrare cu LED si avertizare sonora cu un semnal acustic lung, semn ca procesul de finalizare este finalizat si se poate utiliza din nou dispozitivul.

Cu ajutorul acestei statii se pot calca hainele si in pozitie verticala. In plus, acest dispozitiv compact cu o greutate redusa se poate depozita usor oriunde si are un grad mare de portabilitate. Cu o putere de 2400 W si o presiune a aburului de 4.2 bar, un jet de abur cu o valoare de 140 grame pe minut si functie anti-calcar, statia de calcat Philips se va dovedi achizitia ideala!

Achizitionarea unei statii de calcat nu este chiar cea mai simpla decizie pe care oamenii o pot lua. Unii aleg produsul in functie de pret, altii in functie de caracteristicile moderne, in vreme ce gospodinele preocupate de fericirea membrilor familiei stiu ca o investitie de o asemenea anvergura se face fara compromisuri!