De ce sa vinzi antichitatile la un magazin specializat

cumpar antichitati, cumpar bijuterii vechi, cumpar mobilier vechi, cumpar argintarie, magazin antichitati Bucuresti, amanet antichitati Bucuresti

Magazin antichitati Bucuresti

Colectionarii de antichitati, de bijuterii vechi, cu o valoare impresionanta atat din punct de vedere financiar cat si istoric sau emotional, vor aprecia oricand un inel vechi, un ceas care nu mai este in tendinte insa candva a fost, un colier cu pietre pretioase sau semipretioase. Pentru a gasi o astfel de bijuterie, vor apela la un magazin de antichitati cum este http://hqz.ro. Aici cu siguranta oferta este variata, produsele sunt autentice si supuse unor ample procese de verificare. Site-urile de anunturi, in schimb, nu reprezinta un mediu atat de sigur pentru asemenea tranzactii. De aceea expertii acestui magazin isi asteapta atat clientii care cumpara bijuterii vechi cat si pe cei care si le vand sau vor doar sa le amenateze.

 

Iubitorii de antichitati sunt invitati in magazinul HQZ din Bucuresti

magazin de antichitati

Bijuterii si obiecte din argint, carti, covoare, mobilier, obiecte de cult, pictura, sculptura, obiecte din sticla vechi precum si alte antichitati pot fi achizitionate la cel mai bun raport calitate-pret dintr-un magazin specializat in acest sens. Totodata, persoanele care doresc sa isi imbunatateasca situatia financiara si sa obtina un imprumut in schimbul unui obiect de lux sau a unui obiect vechi de valoare, pot vinde ceea ce le prisoseste pentru a obtine o suma de bani necesara unei noi achizitii sau pentru a acoperi unele datorii.

Toate produsele vandute vor fi supuse unei ample proceduri de verificare, expertizare si curatare, pentru ca la final sa arate minunat si sa poata intregi colectia unui pasionat. Se pot vinde ceasuri, tabachere, vase din portelan, covoare, tablouri, carti vechi care nu mai pot fi gasite la biblioteca sau pe piata in anticariate, veioze, piese ornamentale, fructiere, masute mici, rame, tavi si seturi din argint, icoane si obiecte din ceramica cu tematica religioasa, seturi din portelan si lista poate continua.

Preturile pot varia intre cateva sute si cateva mii de lei, insa cu siguranta sunt exprimate si stabilite in mod corect, in raport cu caracteristicele produselor si valoarea acestora. Se pot incheia afaceri grozave atat pentru cei care vand, amaneteaza dar si cumpara antichitati!