De ce sa vizitezi Vietnam?

Potrivit calatorilor, Vietnamul are, cu adevarat, o comoara pretioasa: oamenii sai. Turistii sunt primiti intr-un mod calduros, de la nord pana la sud, indiferent daca sunt sau nu familiarizati cu aceasta parte a lumii. 

turism Vietnam

Cine are ocazia sa descopere farmecul ascuns al Vietnamului va fi surprins de frumusetile incredibile ale unor situri de patrimoniu mondial, printre care Ha Long Bay si Parcul National Phong Nha Ke Bang. Cei mai multi turisti care calatoresc in aceasta tara trimit feedback despre experienta lor de calatorie, evidentiind impresia profunda a prieteniei si a ospitalitatii poporului vietnamez. 

De ce sa vizitezi Vietnam?

Potrivit calatorilor, Vietnamul are, cu adevarat, o comoara pretioasa: oamenii sai. Turistii sunt primiti intr-un mod calduros, de la nord pana la sud, indiferent daca sunt sau nu familiarizati cu aceasta parte a lumii. 

Minoritatile etnice din Sapa ii considera intotdeauna pe vizitatori drept prieteni, chiar daca acestia viziteaza pentru prima data aceasta zona, cu un ghid local. Oamenii din Hue au o atitudine maiestuoasa, dar sunt primitori, in timp ce oamenii din Hoi An sunt cunoscuti ca fiind foarte cinstiti. Fermierii locali din Delta Mekong asteapta tot timpul oaspetii in familiile lor cu zambete pe fete.

In Vietnam, exista o destinatie pentru fiecare buget. Multi calatori cu bugete reduse aleg Vietnamul ca una dintre destinatiile lor principale de calatorie. Exista o multime de pensiuni si case de oaspeti in majoritatea oraselor, la preturi de sub 30 de dolari pe camera pe noapte. Si chiar calatorii „cu pretentii” se bucura deseori de experienta hranei stradale locale, care este absolut delicioasa si mai ieftina decat in ​​multe alte tari. 

De fapt, desi Vietnamul sufera de o inflatie ridicata, preturile crescand lunar, acesta este inca o destinatie mai accesibila decat multe alte locuri din lume.

Vietnamul este al doilea producator de cafea la nivel mondial. Aventurierii culinari sunt indragostiti de explorarea alimentelor disponibile pe strada, in timp ce clientii de varf iau adesea mese in restaurantele de lux coloniale. Multi calatorii au decis sa se intoarca la Ha Long Bay, pur si simplu datorita fructelor de mare excelente, servite la bordul vaselor traditionale.

Vietnamul este, totusi, o tara in care se calatoreste mai greu, ca urmare a dificultatilor de comunicare, a infrastructurii limitate si a obiceiurilor confuze, dar tocmai aceasta dificultate face ca experienta sa fie unica si plina de satisfactii.