Destinatii turistice de vis – perfecte pentru vacanta de Paste

Pastele este una dintre perioadele perfecte ale anului, pentru a stabili o calatorie

vacanta de Paste

Pastele este una dintre perioadele perfecte ale anului, pentru a stabili o calatorie.  Alegerea de a schimba peisajul, in perioada Pastelui, este atractiva din mai multe motive. In primul rand, Pastele este primavara, anotimp care prezinta zile lungi, vreme calda si o natura care arata mai frumos ca niciodata.

De asemenea, un alt motiv pentru care oamenii aleg sa calatoreasca de Paste pentru este acela de a se familiariza cu traditiile si obiceiurile din destinatiile pe care le viziteaza.

Care sunt cele mai frumoase destinatii, de vizitat, in vacanta de Paste

Fie ca se alege o vacanta in familie, alaturi de prieten sau de partener/a, Pastele poate fi sarbatorit in oricare dintre urmatoarele locatii:

  • Bologna, Italia

Italia este, de departe, una dintre cele mai bune destinatii pentru vacanta de Paste. Nu doar pentru ca este, ei bine, Italia, ceea ce inseamna vreme splendida, mancare apetisanta, arta exceptionala si natura superba, ci si pentru ca este o tara cu traditii crestine vechi de secole care merita sa fie descoperite.

  • Malaga, Spania

In Spania, in special in Andaluzia, Pastele este sarbatorit cu multe festivitati si procesiuni care dureaza o saptamana intreaga. Procesiunile incep in Malaga cu 7 zile inainte de Paste, cu sute de confrati care iau cu asalt strazile orasului, purtand pe umeri statui religioase.

  • Berlin, Germania

In oricare dintre zile, exista o multime de evenimente in oras, dar Pastele aduce Festivalul Cavalerilor de Paste din Spandau.

In 2020, evenimentul s-a desfasurat intre 11 si 13 aprilie la cetate, gazduind o multime oameni ce s-au bucurat de standuri cu mancare si dansatori, jongleri si muzica medievala.

  • Taxco, Mexic

Taxco, un orasel de deal din centrul Mexicului, este unul dintre cele mai interesante locuri din lume pentru a sarbatori Pastele.

Orasul, cu strazile sale abrupte pietruite, bisericile ornamentate si pietele de argintarie, merita vizitat in orice moment al anului.

Cu toate acestea, de Paste, devine cu adevarat unic. Saptamana dinaintea Pastelui este Semana Santa (Saptamana Sfanta) si este sarbatorita intr-un mod foarte special in Taxco.

Alte locatii potrivite acestui eveniment sunt: Stellenbosch, Africa de Sud; Uzbekistan si Cartagena, Columbia.