Doua dintre cele mai scumpe torturi din lume

Cofetarie online care poate satisface cele mai mari dorinte si cele mai exigente cerinte. Doar vizitati etorturi.ro si va veti convinge!

Tort personalizat

Daca ati organizat vreodata o nunta, stiti cat de costisitoare sunt toate, de la rochia de mireasa pana la elementul central, tortul. Potrivit mai multor surse, tortul este al doilea element ca importanta dupa rochia de mireasa, de care mirii vor sa se asigure ca este perfect si delicios. Va puteti imagina un tort de 20000 de dolari? Dar unul de 20 de milioane? Intr-adevar sunt sume fabuloase, insa multi oameni aleg sa cheltuie exagerat de multi bani pentru realizarea tortului. In randurile ce urmeaza puteti vedea o lista cu cele mai scumpe torturi realizate vreodata in lume.

Aproape toata lumea a auzit despre Kim Kardashian si nunta ei cu Kris Humphries care a fost foarte asemanatoare cu o nunta descrisa in basme. Pornind de la imaginea tortului regal de la nunta lui Kate Middleton si a printului William, Kim si Kris si-au exprimat juramantul in fata a sute de oaspeti celebri si a unui tort care a dorit sa fie replica tortului regal. Cu opt etaje si 20000 de dolari, tortul a fost creat de Patrick Hanson si probabil munca depusa a durat mai mult decat casatoria de numai 72 de zile a celor doi miri.

Va amintiti de filmul „Sex and the city”, cand Carrie, indragostita de Mr. Big, visa la nunta perfecta? Daca nu va amintiti aceasta scena, cu siguranta va amintiti de tortul pe care l-a avut la nunta. Ron Ben-Israel a fost rugat sa creeze tortul pentru aceasta scena de film si a creat o opera de arta. Chiar daca mare parte din tort era comestibila, inalt de cinci etaje, a fost impodobit cu 4000 de cristale Swarovski reale si creat pentru a arata ca un candelabru, extravagant si stralucitor, valoarea lui ridicandu-se la 32000 de dolari.

Torturi la comanda | Cofetaria online eTorturi.ro

Lista torturilor scumpe poate continua, insa este necesar sa stim ca si in Romania putem avea parte de torturi la comanda, evident tot de lux vor fi. Una dintre cele mai bine cotate cofetarii din Bucuresti, este eTorturi.ro, cofetarie online care poate satisface cele mai mari dorinte si cele mai exigente cerinte. Doar vizitati etorturi.ro si va veti convinge!