Ecografia de sarcina

aparatura medicala, ecografe de vanzare, pret audiometru, EKG de vanzare, aparat fizioterapie, vanzare electrocardiografe, holtere EKG de vanzare,

Ecografe de vanzare

Odata ce o femeie afla ca este insarcinata, afla si despre faptul ca de-a lungul lunilor de sarcina trebuie sa treaca printr-o serie de investigatii medicale intre care se numara si ecografia. Ce ecografie este potrivita in sarcina? Ce ecografe se folosesc? Sunt acestea sigure? Sunt doar cateva dintre intrebarile pe care fiecare viitoare mamica si le pune si la care asteapta raspuns din partea specialistilor. Raspunsuri mai pertinente decat cele venite din partea celor care comercializeaza astfel de produse se vor mai primi doar si parte specialistului care se ocupa de sarcina. Inainte de toate, echipa EcoMedical doreste sa lamureasca anumite aspecte cu privire la ecografii si ecografe, astfel incat viitoarele mamici sa reduca din cantintatea intrebarilor care le framanta!

Ecografia este un examen medical nedureros care prezinta imagini ale fatului in uter. Metoda cel mai frecvent utilizata este ecografia bidimensionala sau 2D, cu imagini in alb si negru. In timpul examinarii, medicul sau moasa folosesc o sonda aplicata pe burta femeii care trimite ultrasunete. Acestea sunt reflectate de diferitele organe ale copilului si transmise software-ului care reconstruieste imediat imaginile de pe ecran. Inainte de aceasta, specialistul va acoperi suprafata pielii examinate cu un gel pentru un contact perfect intre piele si sonda. Unele ecografe sunt cuplate la un Doppler care masoara viteza fluxului sanguin.

Ecografia este o tehnica de imagistica ce permite explorarea unui organ sau a fatului in dezvoltare in uterul mamei fara niciun risc pentru sanatatea mamei sau a copilului. In tarile Europei Vestice numarul ecografiilor impuse este de doua sau trei, in cazul in care sarcina este una fara probleme. In cazul sarcinilor cu risc, specialistul va realiza atatea ecografii cate considera necesar si sigur pentru mama si copil!

Aparatura medicala | www.ecomedical.ro

Aparatura Medicala

Magazinul EcoMedical vine in spriijinul celor care doresc sa achizitioneze aparatura medicala cu ecografe de vanzare, dar si multe alte dispozitive necesare investigatiilor medicale de ultima generatie. Site-ul www.ecomedical.ro este instrumentul pe care-l puteti folosi in verificarea permanenta a stocurilor disponibile sau a ofertelor valabile!