Efectul Ombre asupra parului si increderii in sine a femeilor

Salonul http://joyasalon.ro/ ofera clientelor servicii de vopsit Ombre dar si de indreptare cu Keratina pentru doamnele care inca mai au nemultumiri legate de aspectul parului lor.

indreptare cu Keratina

Din ce in ce mai multe doamne si domnisoare isi vopsesc parul. Nemultumite de aspectul natural al parului lor, de culoare acestuia, femeile merg la salon pentru a-i schimba culoarea, chiar si nuanta, pentru a crea un efect extraordinar asupra starii de bine si increderii in fortele proprii si in frumusetea lor. Salonul http://joyasalon.ro/ ofera clientelor servicii de vopsit Ombre dar si de indreptare cu Keratina pentru doamnele care inca mai au nemultumiri legate de aspectul parului lor.

Vopsit Ombre – ce este si cum poate fi obtinut

vopsit Ombre

Vara, doamnele satene sau chiar blonde natural observa cum, spre varfuri, parul se decoloreaza capatand o culoare foarte placuta de galben pal. De la soare, de la apa, de la stat pe plaja sau in piscina, parul arata foarte bine, avand doua nuante care se imbina in mod placut. Acelasi efect este creat de vopsitul Ombre, numai ca acest efect este obtinut in mod artificial in orice anotimp. Tehnica vopsitului Ombre a aparut in urma cu cativa ani si inca de atunci atat manechinele din lumea modei cat si femeile obisnuite se bucura de un look cat mai natural astfel obtinut.

Parul ombre este inca la moda si poate fi obtinut acest efect intr-un salon de cosmetica, acasa fiind mai dificila aceasta operatiune. Efectul Ombre, adica in degrade este pasiunea vedetelor din tara si de peste hotare, femeilor care nu se hotarasc asupra unei nuante exacte a podoabei capilare. Degradeul de suvite de par, cu nuantele principale- inchis pe lungime si deschis spre varfuri- este excelent pentru o luminozitate sporita si pentru evidentierea trasaturilor fetei.

Tehnica vopsitului ombre in tonuri de blond auriu si saten este avantajos pentru oricine, spectaculos, iar cu ajutorul unor profesionisti cu siguranta doamnele vor face senzatie atat la locul de munca dar si la intrunirile si intalnirile la care participa. Nu este necesara alegerea unui moment oportun din timpul anului pentru a aplica tehnica vopsirii Ombre, insa cu certitudine vara este alegerea excelenta.