Există pe piaţă laptopuri la preţuri accesibile

Atunci când oamenii sunt în căutarea unui laptop accesibil, nu trebuie să îşi facă prea mari griji, pentru că pot găsi modele cu adevărat performante. Există notebook-uri la preţuri decente, care includ afişaje full-HD, performanţe solide şi durată de viaţă a bateriei suficient de mare, pe lângă toate porturile de care au nevoie utilizatorii.

preţuri accesibile

Există pe piaţă laptopuri la preţuri accesibile

Atunci când oamenii sunt în căutarea unui laptop accesibil, nu trebuie să îşi facă prea mari griji, pentru că pot găsi modele cu adevărat performante. Există notebook-uri la preţuri decente, care includ afişaje full-HD, performanţe solide şi durată de viaţă a bateriei suficient de mare, pe lângă toate porturile de care au nevoie utilizatorii. Se poate obţine chiar şi un laptop 2 în 1 cu ecran tactil cu mai puţin de 2500 de lei, deşi, din punctul de vedere al performanţei, nu este cel mai bun model de pe piaţă.

După ce au fost testate şi analizate zeci de sisteme, cele mai bune laptopuri sunt, fără doar şi poate, Acer Aspire E 15 şi Acer Aspire 5. De asemenea, Chromebook-ul preferat care poate fi achiziţionat cu costuri reduse este Samsung Chromebook 3.

Acer Aspire 5 câştigă primul loc în topul celor mai accesibile laptopuri de pe piaţă datorită performanţelor sale puternice 8th Gen Core i3, afişaj luminos de 1080p şi durată de viaţă îndelungată a bateriei, toate pentru un preţ bun. Deşi Aspire 5 este mult mai subţire decât modelul Aspire E 15, acesta are suficient spaţiu pentru o baterie care durează aproape 9 ore dintr-o singură încărcare. Nu conţine un DVD editor, dar are, în schimb, un număr decent de porturi. Ecranul emite o luminozitate impresionantă de 276 nits, ceea ce oferă un contrast decent. Aspire 5 este cel mai bun laptop sub 2500 de lei disponibil în prezent.

Pentru mai puţin de 2000 de lei, Acer Aspire E 15 reuşeşte să îi impresioneze pe cumpărători cu un procesor puternic de 8th Gen Core i3, o mulţime de porturi şi o estetică premium subtilă. În ciuda modernizării puterii, durata de viaţă a bateriei este mult mai mică decât modelul de anul trecut, ceea ce poate reprezenta un punct în minus. Aspire E 15 2018 este echipat cu o memorie de 6 GB RAM şi îşi păstrează în continuare opţiunea de DVD writer şi portul USB Type-C. Tastatura este uşor de folosit, iar utilizatorii sunt mai mult decât încântaţi de acest model, având în vedere preţul foarte bun de achiziţie.