Fructe in sezonul de vara

Accesand www.regalfermierul.ro puteti gasi diverse ingrasaminte oranice sau chimice, seminte si multe alte produse si informatii care sa aduca succes!

Echipamente sere si solarii

Sezonul fructelor de vara este scurt, tocmai de aceea aceste fructe sunt atat de apreciate, cautate si conservate pentru iarna. Iata cateva dintre cele mai cultivate fructe in ultimii ani, cele care si-au castigat pozitia prin versatilitatea si gustul lor desavarsit si unic.

Zmeura poarta in ea aroma cea mai vesela si plina de speranta a fructelor de padure. Cu toate acestea este cel mai sensibil fruct ce arata perfect in piata si pana ajungeti acasa isi poate schimba total aspectul. Spre deosebire de capsune, zmeura nu-si pierde din savoare atunci cand este introdusa in preparate si prelucrata termic. Zmeura chiar merita ingrijita cu drag sau cumparata cu pofta!

Afinele sunt fructele care par cele mai salbatice dintre toate fructele de padure. Probabil si-au capatat acest statut datorita dificultatii cu care sunt culese. Arbustul de afin este destul de dificil de imblanzit, are multi tepi, iar fuctele trebuie atent culese pentru a nu se zdrobi. Dincolo de toate, afinele sunt apreciate si dorite, atat pentru consumul ca atare, cat si pentru preparate sau chiar in scopuri medicale.

Probabil ca nu exista om sa nu fi gustat macar o data o cireasa sau o visina. Desi asemenatoare ca aspect, aceste fructe sunt foarte diferite in ceea ce priveste gustul. Ciresele pot fi dulci sau amare, iar visinele au un gust acrisor inconfundabil. Se pot folosi cu succes in deserturi, pot fi conservate pentru iarna, insa cei mai multi prefera sa le savureze ca atare si sa se bucure din plin de ceea ce au ele sa ofere.

Pepenele verde este campionul fructelor de vara. Poate ca dintre toate, este cel mai asteptat fruct. Are un gust dulce si un colorit frumos care invita cu insistenta la a fi mancat pe nerasuflate. Cel mai des pepenele este consumat ca atare, foarte putin folosit in preparate, iar acest lucru dovedeste clar cat e de bun.

RegalFermierul | Sisteme de irigatii

sisteme de irigatii

Toate aceste fructe pot creste liber sau in culturi. Pentru cei care aleg sa faca o afacere din fructele de vara, echipa Regal Fermierul vine in ajutor cu sisteme de irigatii de buna calitate care sa asigure plantelor necesarul de apa. Pe langa aceasta, accesand https://www.regalfermierul.ro/ puteti gasi diverse ingrasaminte oranice sau chimice, seminte si multe alte produse si informatii care sa aduca succes!