Ghid de cumparare a unei saltele pat care iti asigura un somn odihnitor

Atat alegerea unei saltele, cat si a unei canapele reprezinta o decizie personala pe care oamenii trebuie sa o ia in functie de propriile nevoi si preferinte, dar si tinand cont de recomandarile profesionistilor Casaeduard.ro

Alegerea unei saltele pat nu este chiar cea mai simpla decizie pe care o pot lua cumparatorii care doresc sa investeasca intr-un produs complet si complex care sa le asigure confort deplin pe timpul noptii.

In fond, aceasta este si cea mai importanta caracteristica pe care trebuie sa o indeplineasca o saltea de pat: sa fie confortabila, sa lase utilizatorul sa se odihneasca, sa nu ii ingradeasca libertatea de miscare si sa ii confere un suport corect pentru spate.

Durerile de spate din timpul noptii se resimt si ziua in incapacitatea de a duce sarcinile la bun sfarsit, in oboseala continua si starea de iritare maxima.

Alegerea unei saltele pat potrivite, o alegere personala

Atat alegerea unei saltele, cat si a unei canapele reprezinta o decizie personala pe care oamenii trebuie sa o ia in functie de propriile nevoi si preferinte, dar si tinand cont de recomandarile profesionistilor https://www.casaeduard.ro.

Spre exemplu, un barbat inalt de 1.80 metri si cu o greutate de 100 de kilograme va avea nevoie de o saltea diferita comparativ cu o femeie de 1.60 metri si o greutate de 55 de kilograme. Impreuna, pot alege o saltea rezistenta si confortabila care sa le asigure amandurora suport corect pentru spate.

Canapele | Saltele pat | CasaEduard.ro

canapele

Pozitia coloanei vertebrale este foarte importanta atunci cand oamenii decid inlocuirea saltelei. Aceasta nu ar trebui sa fie foarte ferma, foarte tare si greu de modelat sub greutatea corporala, dar nici foarte moale. Coloana trebuie sa stea dreapta pe saltea, fara nicio arcuire.

Pentru a indeplini aceasta cerinta, salteaua trebuie sa fie confectionata din materiale de buna calitate, suficient de elastice pentru a se adapta coloanei si corpului si pentru a le sustine intr-o pozitie ergonomica adecvata. Pentru un somn odihnitor, oamenii au nevoie de o saltea care le ofera suportul corespunzator si care elimina presiunea exercitata asupra muschilor si coloanei vertebrale.