Iata cand poti raspunde anunturilor de „cumparam carti vechi”

Un anticariat care sustine aceasta initiativa este Achizitii-Carti.ro

cumparam carti la kilogram

Gusturile in materie de citit se schimba pe masura ce o persoana se maturizeaza, ceea ce inseamna ca operele pe care le citea cu placere in copilarie, sau in tinerete, nu vor aceleasi cu cele pe care le citeste la o varsta inaintata. Lucrarile respective au mai mult o valoarea nostalgica, asa ca multora le este greu sa se desparta de ele, chiar daca nu mai sunt folositoare.

Intr-un astfel de moment, anunturile de „cumparam carti vechi” par sa fie cea mai eficienta optiune pe care o au persoanele cu numeroase carti in biblioteca, ce nu au mai fost deschise de ani de zile si nici nu pare ca acest lucru sa se schimbe prea curand.

Ce vei putea face cu banii obtinuti dupa ce ai raspuns anuntului de „cumpar carti vechi”?

Suma pe care o persoana o va obtine dupa ce isi va vinde cartile vechi o sa depinda de mai multi factori, precum numarul lucrarilor, raritatea, starea in care se afla etc.

Cumparam carti vechi | Cumparam carti la kilogram | Achizitii-Carti.ro

cumparam carti vechi

In situatia in care o persoana nu vrea sa-si vanda cartile pentru ca si-ar dori sa le mai citeasca, le poate inlocui cu editii mai noi, care vor avea un aspect mult mai placut fata de cele care le-au precedat.

Un anticariat care sustine aceasta initiativa este Achizitii-Carti.ro. Nici evaluarea si nici deplasarea si ridicarea cartilor din Bucuresti nu implica un cost suplimentar, asa ca cei care tot cauta oportunitatea perfecta sa renunte la cartile din biblioteca pot profita de acest moment pentru a face o schimbare.

Cat de mult conteaza cantitatea la anunturile de „cumpar carti vechi”?

La acest tip de anunturi, cea mai mai importanta caracteristica a cartilor este sa fie publicate cu ceva timp in urma. De aceea, cantitatea nu are o releventa. Totusi, daca anuntul era publicat sub forma de „cumparam carti la kilogram”, atunci proprietarii unor colectii cu numeroase opere ar fi avut cel mai mult de castigat.

Prin urmare, cei care stiu ca nu-si vor mai rasfoi cartile din biblioteca prea curand, vor putea lua decizia sa le vanda unui anticariat.