Idei romantice pentru petrecerea unei vacante departe de agitatia orasului

Indragostitii sunt in permanenta in cautarea unor idei romantice pentru a fugi de viata agitata si pentru a se reconecta undeva departe de griji si probleme. Exista anumite destinatii ideale pentru indragostitii care vor sa se plimbe pe mana si sa se piarda de stradutele pietruite ale oraselor

idei romantice

Indragostitii sunt in permanenta in cautarea unor idei romantice pentru a fugi de viata agitata si pentru a se reconecta undeva departe de griji si probleme. Exista anumite destinatii ideale pentru indragostitii care vor sa se plimbe pe mana si sa se piarda de stradutele pietruite ale oraselor.

Cele mai interesante idei romantice
  • Provance – localitatea Var este un colt magnific al Frantei care merita savurat in pace. Cuplurile se pot bucura aici de drumetii, plimbari de-a lungul marii, excursii pe munte, fara a uita de incantatoare gradina botanica Rayol-Canadel.
  • Bretania este o alta destinatie plina de romantism care ar trebui bifata. Aici exista o multime de locuri romantice de vizitat de Ziua Indragostitilor, dar si pe parcursul anului. Suna interesant, nu?
  • Bruges este o destinatie romantica, istorica, gastronomica si festiva, ideala pentru cuplurile care vor sa se reconecteze si sa simta din nou fiorii dragostei pe sirea spinarii. Inima istorica a acestui oras stravechi este o adevarata bijuterie, cu splendidele case aliniate de-o parte si de alta a cheiului. Cartierele medievale, cu aleile serpuitoare, ii indeamna pe calatorilor incantati sa faca unele opriri pe la restaurante, taverne si magazine de designeri.Lacul Como este o zona seducatoare plina de vile cu gradini luxuriante, apele in care se reflecta culmile Alpilor si satele sale pitoresti. De la Stendhal la George Clooney sau de la Onassis, Kennedy la Ava Gardner, exista o multime de celebritati/personalitati ale acestei lumi care au cedat farmecelor acestei zone.
  • Este al treilea lac ca marime din Italia, care se intinde din Elvetia pana la campia milaneza, fiind atat o bijuterie naturala, cat si o incantare pentru simturi. In aceste mici sate pescaresti, pe traseele sale montane, in abadele sale romanice si in bucataria locala, acest site extraordinar isi dezvaluie caracterul, dincolo de splendoarea sa. Lacul Como ramane o statiune ideala de vacanta, mai ales primavara, cand gradinile sunt in floare.
  • Bergen este unul este unul dintre cele mai romantice orase din Europa de Nord. Amplasat intre mare si munti, Bergen seduce inevitabil cu frumoasele case din lemn, aleile pietruite, apropierea de natura, bogatia muzeelor ​​ai bucataria bazata in special pe preparate din peste.