Iggy Azalea, Rita Ora – “Black Widow”

Pentru mult timp, piesa s-a aflat pe locul trei in SUA, in top Billboard Hot 100.

Iggy Azalea, Rita Ora

Black Widow” este melodia rapperitei australiene Iggy Azalea, aflandu-se pe albumul sau The New Classic (2014). Piesa a fost inregistrata cu britanica Rita Ora si a fost scrisa de Azalea, Katy Perry, Sarah Hudson, Benny Blanco si echipa Stargate (formata din Tor Erik Hermansen si Mikkel Storleer Eriksen); acestia din urma au fost si producatorii melodiei.

Pentru mult timp, piesa s-a aflat pe locul trei in SUA, in top Billboard Hot 100.

De asemenea, aceasta a ajuns numarul 15 in Australia si numarul 4 in Marea Britanie. Rita Ora sustine ca melodia sustine emanciparea femeilor.

Azalea si Ora au inceput inregistrarea “Black Widow”, in noiembrie 2013, dupa MTV Europe Music Awards si au finalizat-o in ianuarie 2014.

Black Widow” este o melodie care se desfasoara pe o perioada de trei minute si 29 secunde. Este un cantec cu subiecte de razbunare si feminism. “Black Widow” a fost intampinat, in general, cu recenzii pozitive ale criticilor de muzica. Unii dintre critici considera colaborarea dintre cele doua “o colaborare criminala” sau “un duo de moarte”.

In Australia, “Black Widow”, a debutat pe locul 86 pe Australian Singles Chart, la 5 mai 2014, iar in Marea Britanie, piesa a debutat pe locul 91 pe UK Singles Chart, in cele din urma ajungand pe locul patru. In Statele Unite, “Black Widow”, a debutat pe locul 97 pe Billboard Hot 100 in iulie. Cert este ca, de la lansare, piesa a avansat mereu in topuri.

Videoclipul piesei a fost filmat la mijlocul lunii iulie, in Los Angeles si a avut premiera pe VEVO, pe 13 august, 2014. Acesta a acumulat peste 100 de milioane de vizualizari, voua va place?