Implantul dentar, cea mai eficienta solutie in cazul pierderii dintilor

Pacientii care se programeaza pe PlazaDent.ro vor avea parte de servicii stomatologice de calitate, oferite de medici dentisti profesionisti, care utilizeaza echipamente si tehnologii de ultima generatie.

clinica dentara din Bucuresti

Sanatatea dentara ar trebui sa fie una dintre prioritatile oamenilor in ceea ce priveste grija de sine. Cu toate acestea, foarte multi oameni se confrunta cu pierderea unuia sau chiar a mai multor dinti, cea mai eficienta solutie in aceste cazuri fiind implantul dentar in Bucuresti, dar si in cabinete stomatologice din alte orase.

Pana nu de mult, foarte multi oameni care aveau nevoie de interventii stomatologice se confruntau cu o teama destul de mare de dentist. In prezent, insa, numarul acestora a scazut considerabil, deoarece tehnologiile care au avansat permit realizarea oricaror tipuri de lucrari, chiar si a celor mai complexe, cu o minima durere.

Prin urmare, pacientii care se programeaza pe PlazaDent.ro vor avea parte de servicii stomatologice de calitate, oferite de medici dentisti profesionisti, care utilizeaza echipamente si tehnologii de ultima generatie.

Realizarea unui implant dentar in Bucuresti ofera solutii unice

Foarte multi pacienti din tara aleg sa mearga la medici din capitala pentru a-si rezolva problemele de sanatate, iar acest lucru se intampla uneori si in cazul problemelor de natura stomatologica. In plus, tehnicile utilizate de medicii de la o clinica dentara din Bucuresti, Plaza Dent sunt, uneori, mai avansate decat cele pe care le folosesc medicii din provincie.

Astfel ca, in cazul in care acestia se confrunta cu lipsa unui dinte sau a mai multi, prima solutie pe care dentistii din capitala o ofera este implantul dentar. Acesta reprezinta o solutie unica si eficienta, deoarece poate inlocui un dinte lipsa fara a fi afectati dintii invecinati.

De asemenea, un motiv care recomanda implantul dentar si faptul ca poate inlocui mai multi dinti lipsa, oferind stabilitatea si aspectul estetic similar cu cele oferite de dintii naturali, spre deosebire de puntile dentare, care sunt incomode si pot aluneca.

Implant dentar in Bucuresti | clinica dentara din Bucuresti | PlazaDent.ro

implantul dentar in Bucuresti

Avantajele implantului dentar

In plus, avantajele pe care implantul dentar le poate oferi pacientilor sunt foarte multe si importante pentru sanatatea pacientului, aspectul estetic si, implicit, imbunatatirea stimei de sine. Atfel ca unele dintre cele mai importante avantaje sunt:

  • o functionalitate mai buna a danturii:

  • aspect natural;

  • implica pierdere osoasa redusa;

  • nu afecteaza dintii invecinati.