Inchirierea de stivuitoare este necesara in mai multe domenii

Pentru siguranta si garantia calitatii sarviciilor si produselor, determinata de experienta acumulata de-a lungul timpuli, AD Utilaj este partenerul potrivit.

Deoarece industria constructiilor este foarte dinamic si sectorul de inchirieri utilaje a inregistrat o dezvoltare foarte mare in ultimii ani, inchirierea de stivuitoare in Bucuresti fiind unul dintre cele mai solicitate servicii. Acest lucru se datoreaza, in special, faptului ca acest utilaj este unul folosit in mai multe sectoare de activitate, ca de exemplu in retail, stivuitorul fiind utilizat pentru ridicarea si manipularea marfii.

Cu toate ca procesul de inchiriere este unul rapid si simplu, este important ca partenerul ales pentru colaborare sa fie serios si sa aiba in portofoliul utilaje necesare proiectului desfasurat. Astfel ca, pentru siguranta si garantia calitatii sarviciilor si produselor, determinata de experienta acumulata de-a lungul timpuli, AD Utilaj este partenerul potrivit. In plus, compania are in portofoliu o gama variata de utilaje de constructii, printre care si stivuitoare, pentru a satisface nevoile tuturor clientilor. Mai multe detalii pe site-ul AdUtilaj.ro .

Industriile care utilizeaza stivuitoare

Stivuitoarele au rolul de a simplifica volumul de munca, fiind foarte utilizate in fabrici si depozite. Avanatjul acestora este ca pot fi utilizate si in spatii stramte, avand totodata puterea de a manipula eficient obiecte voluminoase.

Prin urmare, cel mai des folosite stivuitoare sunt in depozite, unde contribuie la incarcarea sau descarcarea camioanelor, manipularea si transportul marfurilor sau pentru aranjarea paletilor pe rafturile de depozitare. De asemenea, acestea mai sunt folosite si in spatii de reciclare sau pe santiere navale.

Inchirierea de stivuitoare in Bucuresti | inchirieri de macarale | AdUtilaj.ro

inchirierea de stivuitoare in Bucuresti

Insa si domeniul constructiilor este unul pentru care utilizarea acestor utilaje are rolul de a usura si eficientiza activitatile desfasurate. Acestea sunt adesea folosite pe santierele de constructii pentru transportarea materialelor precum caramizi sau grinzi de otel. De aceea este important ca aceste stivuitoare sa fi adaptate unui teren accidentat, prin dotarea cu roti mult mai mari, care sa le ajute la deplasare.

Un utilaj la fel de des intalnit pe santierele de constructii, dar nu numai sunt macaralele, acestea fiind necesare pentru deplasarea si ridicarea incarcaturilor mari. In plus, macaralele sunt utilaje fundamentale in domeniul constructiilor. Tocmai de aceea si inchirierile de macarale sunt destul de solicitate, indiferent de tipul proiectului care se desfasoara.