Inchirieri auto in Timisoara – servicii recomandate pentru turistii

Cautand in oferta companiei de inchirieri masini TimisoaraRentaCar.ro, turistii vor gasi masini de inchiriat in Timisoara cu care pot ajunge sa viziteze Defileul si Cazanele Dunerii sau Muntele Ciucaru Mare

masini de inchiriat in Timisoara

Turistii romani care planuiesc sa viziteze minunata zona a Banatului in defavoarea altor locatii din strainatate trebuie sa stie ca aici vor gasi peisaje spectaculoase si obiective turistice foarte interesante. Reprezentantii firmei de inchirieri auto in Timisoara au periodic foarte multe cereri venite din partea turistilor care doresc sa se plimbe si sa admire aceasta frumoasa zona.

Atractii ale naturii din zona Banat pentru care se merita sa apelati la serviciile de inchirieri auto in Timisoara

Unii turisti vin in zona Banatului exclusiv pentru a vizita minunatele creatii ale naturii, cum ar fi Pestera Ponicova, cea mai lunga pestera din Defileul Dunarii, sau pestera Veterani, in jurul careia au fost create atat de multe legende si povesti inclusiv cea a vestitului tezaur de argint.

Cautand in oferta companiei de inchirieri masini TimisoaraRentaCar.ro, turistii vor gasi masini de inchiriat in Timisoara cu care pot ajunge sa viziteze Defileul si Cazanele Dunerii sau Muntele Ciucaru Mare, chiar daca vor fi nevoiti sa isi indrepte atentia catre o masina 4×4.

Nu in ultimul rand, alte atractii ale naturii in zona Banat includ Muntele Ciucaru Mare si Cheile Nerei, precum si caii salbatici din Insula Ostrov.

Inchirieri auto in Timisoara | Masini de inchiriat in Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

inchirieri auto in Timisoara

Localitati de poveste in zona Banat unde poti ajunge cu o masina de inchiriat

Una din localitatile de poveste in zona Banatului unde turistii care isi inchiriaza o masina pot poposi pentru a admira curajul si determinarea localnicilor este zona ce include catunele Inelet, Prisacina, Dobroioara si Scarisoara, unele prezentate chiar si in cadrul unei emisiuni televizate. Acestea sunt supranumite Paradisul din Muntii Cernei si sunt izolate de restul lumii, localnicii fiind nevoiti sa urce scarile construite in urma cu jumatate de secol pentru a lua contact cu civilizatia.

De asemenea, turistii care isi inchiriaza o masina pot vizita si localitatea Svinita, sau taramul smochinelor, unde se tine si Festivalul smochinelor sau pot poposi in Charlottenburg, singurul sa cu forma circulara declarat monument istoric de catre Ministerul Culturii si Cultelor.