Intretinerea masinii, treaba specialistilor

Ceea ce se afla sub capota unui vehicul modern este o retea rasucita si intortocheata de componente complexe, care intr-un fel miraculos lucreaza impreuna pentru a va mentine masina in miscare.

Ceea ce se afla sub capota unui vehicul modern este o retea rasucita si intortocheata de componente complexe, care intr-un fel miraculos lucreaza impreuna pentru a va mentine masina in miscare. Datorita complexitatii pieselor si sistemelor auto de astazi, trebuie sa lasati intretinerea masinilor pe seama profesionistilor. Tehnicile folosite la service-ul auto din Bucuresti Nord Garage, sunt certificate, iar mecanicii au o vasta experienta in lucrul cu toate tipurile de masini. Daca simtiti ca ceva nu mai functioneaza bine, aduceti masina la acest service si va fi evaluata in mod serios.

Daca in bord apare o eroare legata de motor este necesar a se verifca ce sta in spatele acestei erori. Acest lucru necesita un echipament mai sofisticat ce poate fi gasit numai la un service auto. O astfel de lumina ar putea indica faptul ca un capac este slabit sau va poate atentiona despre starea degrada a motorului. Mai degraba decat sa ignorati semnalul sau sa incercati sa rezolvati singur problema, adresati-va specialistilor care au echipamentul necesar unei diagnosticari corecte a problemei.

Servicii auto la preturi minime doar la service-ul auto din Bucuresti Nord Garage!

service-ul auto din Bucuresti

Pentru o buna rulare, fara probleme si fara a uza inutil anvelopele, este necesar ca acestea sa fie perfect echilibrate. La Nord Garage echilibrarea rotilor este o interventie comuna, dar si verificarea uzurii benzii de rulare. Acest tip de intretinere necesita un echipament special creat pentru profesionistii in domeniu.

Atat vara, cat si iarna, aerul conditionat este foarte benefic masinii. Capacitatea de control a climei depinde de cantitatea de freon. Recipientul ce contine acest gaz este sigilat, asa ca la o simpla verificare nu se poate stabili daca este suficient freon, iar adaugarea de freon nu va rezolva problema la nivel de sistem. Este necesara inspectarea intregului sistem AC pentru a putea interveni exact acolo unde este problema. Evident, acasa nu puteti face acest lucru, tocmai de aceea service-ul Nord Garage vine in sprijinul clientilor cu verificari si incarcari de freon auto eficiente.

Accesati www.nordgarage.ro si inspectati intreaga paleta de servicii, preturi si oferte pe care le puteti solicita la Nord Garage, in Bucuresti!