Istoria Wolkswagen Golf

Accesand https://alotractari.ro/ veti putea face cunostinta cu cea mai performanta companie de tractari auto din capitala!

tractari auto

A existat o perioada in care ”masina poporului” a fost Wolkswagen Beetle. Dupa ani de zile de existenta pe piata, modelul a devenit depasit, iar la inceputul anilor 1970 cererea a inceput sa scada. Compania lupta pentru a rezista din punct de vedere financiar, iar nevoia de schimbare si reinventare crestea.

Dupa ani de prototipuri, a luat nastere modelul Golf. A devenit una dintre putinele masini care a avut o evolutie uriasa intr-un timp extrem de scurt. De la prima lansare a liniei de productie in 1974, modelul a trecut prin sapte generatii, toate extrem de apreciate. Chiar si astazi, Golful este cea mai de succes masina din Europa.

Asteptarile erau mari. Volkswagen a trebuit sa continue succesul a ceea ce pana atunci a fost cea mai de succes masina din lume. In Marea Britanie, masina a trebuit, de asemenea, sa fie pregatita sa concureze cu niste modele cunoscute. Cererea pentru modele hatchback mici a crescut, astfel ca Volkswagen a reusit sa scoata pe piata un model conform cererii.

Comparativ cu Beetle, Golful a fost o schimbare de 180 de grade. Beelte avea motorul pozitionat in spate si era racit cu aer, in timp ce motorul Golfului a fost pozitionat in fata si racirea gandita pe baza de apa. In plus, s-a trecut de la cunoscutele forme rotunde la o structura de design dreptunghiulara.

Acest nou stil a fost atat de bine primit, incat, in decurs de doi ani, Volkswagen a vandut un milion de golfuri. In 1976 a fost introdusa editia GTI, destinata celor care doreau performante suplimentare. Primul Golf a pus bazele a ceea ce urma sa devina o senzatie printre soferii din intreaga lume!

Dupa succesul primei generatii de Golf, compania a trebuit sa gaseasca o cale de a imbunatati tot mai mult modelul pentru a asigura un numar mare de vanzari. Desi exteriorul nu a fost prea mult schimbat, cel putin in cazul primelor doua generatii, s-a introdus un nou sasiu care a imbunatatit confortul, manevrabilitatea si zgomotul rutier redus.

Tractari masini in Bucuresti – cele mai bune servicii de tractari auto din capitala | alotractari.ro

tractari masini in Bucuresti

Producatorul german nu s-a oprit aici, iar de la o generatie la alta, modelul Golf a fost imbunatatit in ceea ce priveste designul, siguranta, dotarile si manevrabilitatea. Cu toate ca aceasta masina germana este cunoscuta pentru rezistenta sa, se intampla ca si posesorii de Golf sa se confrunte cu probleme. Daca acestea apar cand sunteti in trafic, nu ezistati sa apelati la o companie de tractari masini in Bucuresti, recunoscuta pentru calitatea serviciilor oferite. Accesand https://alotractari.ro/ veti putea face cunostinta cu cea mai performanta companie de tractari auto din capitala!