Laser Tag, optiunea perfecta pentru petrecerea copiilor tai

Jucatorii simt distractia la cote inalte

laser tag

Pentru jucatorii mai tineri si pentru adultii care l-au descoperit mai tarziu, Laser Tag este un joc de actiune in care jucatorii intra intr-o lume a fanteziei. Jucatorii simt distractia la cote inalte. Pentru jucatorii mai in varsta si mai experimentati exista provocarea de a-si bate propriul scor sau sa se alature unei echipe care trebuie sa-si apere propria baza.

Pentru majoritatea participantilor acest joc reprezinta o activitate sociala distractiva. Pentru jucatorii seriosi, lasertag este un sport competitiv. Acesti jucatori pot juca mai multe tipuri de jocuri. Ei sunt mandri de ei insisi fiind specializati si putand discuta strategia, atata timp cat cineva ii asculta. Asadar, indiferent de varsta, Laser Tag poate da startul la distractie.

Tactica jocului este aceea de a conduce un razboi fictiv intre participanti (pana la patruzeci de jucatori), care sunt echipati cu un pistol jucarie prevazut cu un laser pointer. Poate fi jucat in mod individual sau in echipe si se desfasoara intr-un labirint.

Acest labirint poate fi cuprins de fum, aprins cu lumini fluorescente timp in care o muzica energizanta poate crea o stare de spirit de neuitat. Durata unui joc este, in general, de 14 minute cu doua jocuri diferite in timpul acestei perioade.

LaserTag este un joc in care participantii poarta veste speciale cu mai multi senzori. Senzorii sunt localizati dupa cum urmeaza: cate un senzor pe fiecare umar, un senzor pe mijlocul trunchiului, un senzor pe mijlocul spatelui.

Jucatorul care este lovit pierde puncte. Arma si senzorii le sunt dezactivate pentru cateva secunde, timp in care sa se mute departe de adversarii sai si sa ia in considerare un joc tactic. Dupa finalizarea jocului, jucatorul sau echipa care a marcat cele mai multe puncte este declarat(a) castigator(e).