Lavanda – subiect central al cartilor

Cumpar Carti la Cel Mai Bun Pret, Orice Cantitate, Plata Pe Loc. Evaluare Gratuita, Deplasare si Ridicare Carti din Orice Zona a Bucurestiului. Apeleaza-ne acum la 0724329818.

Cumparare carti Bucuresti

Lavanda este o planta din ce in ce mai iubita in tara noastra datorita faptului ca multi fermieri aleg sa o cultive. Parfumul ei calmeaza, vindeca si are numai beneficii asupra corpului si mintii, motiv pentru care unii scriitori au ales sa puna lavanda in prim plan in operele lor. Cartile nu au fost traduse in limba romana, insa cum tot mai multe persoane cunosc limba engleza, o iesire din rutina in ceea ce priveste cititul in alta limba nu ar trebui sa fie o problema.

In cartea ”The Lavender Keeper”, Fiona McIntosh creioneaza povestea unui tanar crescut la poalele Alpilor francezi intr-o bogata familie evreiasca. Odata cu izbucnirea celui de-al 2-lea Razboi Mondial, el se alatura armatei franceze, lasand in dezordine terenurilor lor de lavanda. Din campurile de lavanda pana pe strazile Parisului in plin raboi, aceasta poveste este una extraordinara si miscatoare, plina de actiune, aventura, pasiune si devotament.

Cartea ”The Lavender House” scrisa de Hilary Boyd o prezinta pe Nancy ca fiind stalpul familiei. Divortata de ceva timp, ea are grija de mama batrana si de fiica ei. Intr-un moment in care rutina devenise prea apasatoare incat sa se gandeasca la o evadare, Nancy il intalneste pe Jim. Acesta are un caracter si obiceiuri total opuse fata de cele ale lui Nancy, insa diferentele dintre ei fac ca atractia sa fie si mai mare.

Romanul ”The Lavender Garden” scris de Lucinda Riley prezinta povestea unei familii franceze aristocrate, un castel legendar, secrete ingropate care au distrus doua generatii in goana dupa bani si dorinte. Emilie de la Martinieres este ultima mostenitoare a unui castel si a unei impresionante plantatii. Se prezinta la mosie si descopera ca proprietatea este ingropata in datorii, moment in care isi pune o multime de intrebari la care afla raspunsuri prin indiciile inca prezente peste tot in castel.

CumparCarti.ro | Ridicare Gratuită din București și Ilfov – Apelați-ne Acum : 0724.329.818

Achizitii de carti

Achizitii de carti

Daca v-ati bucurat de impresionantele povesti din lanurile de lavanda, dati mai departe stafeta lecturii si vindeti cartile daca nu mai aveti de gand sa le cititi. Anticariatul Printre Carti a lansat o campanie de cumparare de carti in Bucuresti din doua motive: pentru a va scapa de cartile care nu va mai sunt utile si pentru a le revinde celor care le cauta de mult timp. Accesand CumparCarti.ro aflati mai multe despre maniera in care facem achizitii de carti. E prea tentat ca sa rezistati, asa ca vindeti pentru a reinvesti in noi titluri!