Machiaj profesional sau machiaj realizat acasa?

Profesionistii de la FreeStyleBeauty.ro vor folosi cele mai noi tehnici pentru a reda stralucirea tenului. Fiecare culoare a ochilor precum si nuanta a tenului necesita un anumit tip de machiaj, pe care artistul il va alege cu grija

machiaj profesional

Evenimentele speciale necesita si un machiaj profesional in Bucuresti pentru doamne si domnisoare. Un machiaj profesional este realizat cu produse de inalta calitate si isi mentine aspectul cateva ore bune, pe toata perioada evenimentului.

Profesionistii de la http://freestylebeauty.ro vor folosi cele mai noi tehnici pentru a reda stralucirea tenului. Fiecare culoare a ochilor precum si nuanta a tenului necesita un anumit tip de machiaj, pe care artistul il va alege cu grija. De altfel, machiajul se face si in functie de tinuta vestimentara a clientei si de evenimentul la care va fi prezenta.

Pe de alta parte, machiajul realizat acasa este cel adoptat in viata de zi cu zi, la serviciu sau pentru alte activitati obisnuite. Daca nu este realizat utilizand tehnici si produse speciale, acesta nu isi va mentine calitatea cateva ore. Cea mai buna alegere este programarea la specialisti. Pentru un eveniment special, clienta poate opta si pentru aplicarea de gene 3D din Bucuresti, artificiu care va oferi machiajului un efect nemaipomenit.

Cele mai potrivite tipuri de machiaj profesional in Bucuresti in functie de culoarea ochilor

Tonurile pamantii si marourile sunt unele dintre cele mai potrivite culori pentru ochii albastri. Griurile stralucitoare, precum argintiul sunt, de asemenea, recomandate de specialisti. Seara, doamnele si domnisoarele cu ochii albastri pot opta pentru un machiaj smokey eyes – chiar daca este intunecat, combinatia cu ochii luminosi va avea un efect wow.

Nuantele deschise de ochi caprui se potrivesc perfect cu un fard albastru. Restul nuantelor, cele mai inchise, se pot combina cu orice fard de ochi – violet, albastru, verde, maro sau auriu.

Gene 3D din Bucuresti | Machiaj profesional in Bucuresti | FreeStyleBeauty.ro

gene 3D din Bucuresti

Ochii verzi se potrivesc nemaipomenit cu fardurile violet sau cele de nuanta lavandei, creand un contrast superb. De asemenea, sunt potrivite machiajele cu nuante neutre sau cele maro, chiar si rosu si auriu. Pentru ochii verzi, realizarea unui machiaj smokey scoate in evidenta trasaturile fetei si este cea mai buna alegere pentru un eveniment ce are loc seara.

Un machiaj profesional va acoperi orice semn nedorit, aspectul calitativ rezistand pe termen lung. Mai mult decat atat, scoate in evidenta trasaturile frumoase ale clientei, ceea ce nu s-ar putea intampla cu un machiaj realizat acasa.