Magazinele cu produse ecologice – preferatele parintilor

In magazinul online Zabe.ro, clientii pot achizitiona chiar si piureuri de fructe sau biscuiti eco. Produsele nu contin gluten astfel ca pot fi consumate chiar si de copiii cu diverse intolerante alimentare.

Magazin BIO

Grija pentru copii in impinge pe parinti sa caute in permanenta cele mai sanatoase produse alimentare. In primii ani de viata, acestia trebuie sa consume doar alimente sigure, lipsite de coloranti, conservanti si potentiatori de arome. Doar in felul acesta, isi vor putea dezvolta imunitatea si vor creste intr-un mod armonios, feriti de boli. In ultimii ani, magazinele cu produse ecologice au inceput sa fie tot mai vizibile datorita necesitatii parintilor de a cumpara produse 100% naturale.

Alimente sanatoase, fara aditivi

Din pacate, unele produse conventionale din magazine contin ingrediente nocive pentru sanatate. Parintii trebuie sa analizeze cu atentie etichetele inainte de a cumpara chiar si cele mai banale produse, precum iaurturile. Multe dintre acestea, au in compozitie coloranti si arome artificiale pentru un gust mult mai placut.

Exista insa si alimente 100% naturale ce provin din culturi agricole controlate si certificate ecologic. Legumele si fructele nu sunt stopite cu pesticide si ierbicide si nici nu sunt modificate genetic. Mazarea bio, spre exemplu, contine doar mazare, apa si sare de mare, ingrediente mai mult decat sigure chiar si pentru bebelusii aflati in etapa diversificarii.

Ofera Zabe se inscrie in randul celor sigure si sanatoase

In magazinul online Zabe.ro, clientii pot achizitiona chiar si piureuri de fructe sau biscuiti eco. Produsele nu contin gluten astfel ca pot fi consumate chiar si de copiii cu diverse intolerante alimentare. Aromele folosite sunt cat se poate de naturale si provin din fructe bio. Aceste produse intra in categoria gustarilor si sunt indispensabile parintilor atunci cand pleaca la drum sau, pur si simplu, cand ies in parc alaturi de cei mici.

Magazin cu produse ecologice | Zabe.ro

magazinele cu produse ecologice

Dincolo de grija pentru sanatate, produsele de origine bio au un impact pozitiv si asupra mediului. Ambalajele folosite sunt 100% biodegradabile ceea ce inseamna ca nu polueaza, impactul ecologic fiind redus. Consumerismul a dus la aparitia unor munti de deseuri ce vor ‘’ingropa’’ la propriu planeta in urmatorii ani, daca oamenii nu isi schimba obiceiurile alimentare.

Pentru a intra in posesia oricarui produs de pe site, timpul de livrare este de maxim 1-2 zile. Pentru comenzile mai mari de 199 ron, transportul este gratuit; in caz contrar, taxa de livrare se calculeaza in functie de distanta parcursa de firmele de curierat.