Mituri despre extensiile de gene 3D

Suntem un salon de infrumusetare situat in sectorul 5 al capitalei, ce va pune la dispozitie o gama completa de servicii de infrumusetare, printre care putem enumera: solar, coafor, frizerie, machiaj profesional, masaj - remodelare corporala, cosmetica femei, cosmetica barbati, manichiura - pedichiura, extensii gene fir cu fir, etc. Mai multe detalii pe pagina: freestylebeauty.ro

Gene 3D

Extensiile de gene au fost folosite pentru prima data in 1916 pentru filmul ”Intolerance”. Directorul D.W. Griffith a vrut ca actrita Seena Owen sa aiba genele atat de lungi incat sa atinga obrajii cu ele. La acel moment extensiile au fost facute din par uman, tricotate pe un tifon fin de catre un producator local de peruci. Astazi, genele pot fi facut atat din par uman, cat si din materiale sintetice.

Pentru a maximiza durata de viata a extensiilor de gene, ar trebui sa limitati contactul cu ochii, fara sa va frecati ochii sau sa spalati prea apasat. De asemenea, este indicata evitarea produselor pe baza de ulei in apropierea ochilor. Tot de evitat este si utilizarea rimelului, iar daca totusi doriti sa utilizati un rimel, alegeti unul pe baza de apa. La utilizare, nu uitati sa aplicati rimelul de la mijloc spre varful genelor, evitand total zona radacinii. In primele 36 de ore dupa aplicare ar trebui evitat contactul genelor cu apa. Pentru a va asigura ca au un aspect uniform, puteti folosi un pieptene pentru gene in fiecare zi.

Desi este o practica veche aceea de aplicare a genelor false, in jurul acestei practici s-au conturat cateva mituri. Unul dintre acestea spune ca odata ce genele naturale cad, vor cadea si cele false. Nimic mai fals decat aceasta afirmatie! Daca veti alege aplicarea genelor false la un salon, specialistii vor folosi geluri adezive de inalta calitate, dar si tehnici pe care nu le puteti aplica acasa. Acest lucru face ca lucrarea sa dureze, mai ales daca veti respecta indicatiile specialistilor.

Un alt mit este acela ca genele false le afecteaza pe cele naturale. Genele umane sunt intr-o continua crestere si cadere, la fel ca parul capului. Durata de viata a unei gene este intre 60-90 de zile. Zilnic, un om pierde intre 1-3 gene de la un singur ochi. Extensiile aplicate corespunzator nu afecteaza acest ciclu de crestere naturala.

Extensii de gene 3D | freestylebeauty.ro

Extensii de gene 3D

Pentru a darama toate miturile, dar si pentru a avea parte de cele mai frumoase extensii de gene 3D, specialistii FreeStyle Beauty va asteapta la salon. Accesati http://freestylebeauty.ro/ si programati o sedinta de rasfat. Tot aici puteti avea parte de tratamente de par cu botox, coafor, manichiura, masaj si multe alte servicii!