Nu te teme sa zambesti! Implantul dentar te ajuta sa te bucuri de o dantura perfecta!

stomatologie in Sectorul 6

Lipsa unui dinte contribuie semnificativ la o stima de sine scazuta, persoanele care se afla intr-o astfel de situatie evitand sa isi expuna zambetul larg in contexte sociale sau in fotografii. Dar toata lumea are dreptul la o a doua sansa.

Multumita faptului ca stomatologia a evoluat semnificativ, mai ales in ultima vreme, pacientii care se confrunta cu unul sau mai mult dinti lipsa isi pot indrepta atentia catre aplicarea unui implant dentar in Bucuresti, la o clinica de renume din capitala, Plaza Dent.

In ce consta interventia cu implant dentar?

Medicii care se ocupa de aceasta procedura se numesc implantologi si au competenta de a obtine rezultatele mult asteptate, indiferent cat de complexa este interventia pe care o executa. Aplicarea implantului dentar la clinica de stomatologie in Sectorul 6 se poate realiza chiar si in 30 de minute, in functie de nivelul de complexitate. In cazul in care structura osoasa existenta nu este suficienta pentru un implant stabil, se mai pot efectua si interventii suplimentare, cum ar fi cea de aditie de os.

Inainte de inserarea implantului, are loc procedura de asanare a cavitatii orale, prin care se indeparteaza toate bacteriile. Pentru ca medicii au acces la o tehnologie avansata si echipamente moderne, actul stomatologic la PlazaDent.ro decurge ireprosabil.

Implant dentar in Bucuresti | stomatologie in Sectorul 6 | PlazaDent.ro

Implant dentar in Bucuresti

Principalele beneficii ale implantului dentar

Multumita implantului dentar, migrarea dintilor este prevenita cu succes. In lipsa unui dinte sau masele, toata dantura se destabilizeaza cu trecerea timpului. O alta veste buna este ca dispozitivul medical are o biocompatibilitate 100% cu organismul, reusind sa redea zambetul perfect si imaculat al pacientului. De asemenea, are un efect placut de intinerire a fetei, previne cu succes retractia gingiei si ajuta la reconstruirea increderii in propria persoana.

Cine vrea sa faca o schimbare benefica si a luat hotararea sa opteze pentru implantul dentar, isi poate indrepta atentia catre Plaza Dent, o unitate stomatologica renumita in capitala pentru serviciile sale ireprosabile. Rezultatele obtinute in urma procedurii de implantologie sunt excelente, iar beneficiile amintite mai sus sunt de-a dreptul atractive, mai ales pentru cei care simt ca lipsa dintelui sau a maselei le-a afectat semnificativ increderea in propria persoana.