Obiceiuri sanatoase care previn cariile

Vizitand elveto-dent.ro veti putea afla despre cele mai bune oferte de extractii, tratamente ortodontice, urgente stomatologice si implant dentar in Bucuresti.

cabinet stomatologic in Colentina

Stiati ca aproximativ 91% din populatia lumii are carii dentare? Nimeni nu vrea sa experimenteze disconfortul care vine odata cu degradarea dintilor si carii, dar, din nefericire, aceste probleme sunt prea frecvente.

Vestea buna este ca exista lucruri simple care pot fi facute zilnic pentru a preveni cariile!

  1. Desigur, o lista de obiceiuri sanatoase in ceea ce priveste igiena dentara trebuie sa includa, cel mai evident dintre toate, periajul zilnic. Periajul timp de doua minute, cel putin de doua ori pe zi, elimina resturile de mancare si bacteriile care se acumuleaza si provoaca daune dintilor.
  2. O gura uscata contribuie la degradarea dintilor si respiratia urat mirositoare. Consumul apei potabile este un obicei sanatos pentru ca ajuta la prevenirea cariilor prin spalarea resturilor de hrana.
  3. Stiati ca periuta de dinti ar trebui schimbata in fiecare luna? Aceleasi bacterii daunatoare care se acumuleaza in gura, se acumuleaza si pe firele periutei de dinti. In afara de bacterii, trebuie avut in vedere faptul ca perii se defecteaza in timp si devin mai putin eficienti in curatarea dintilor.
  4. Gustarile nelimitate expun dintii la agenti cauzatori de acid. Daca simtiti nevoia de a manca ceva, legumele crude sunt cele mai bune gustari, cele mai sanatoase atat pentru dinti, cat si pentru restul organismului.
  5. Alimentele care se blocheaza intre dinti nu pot fi intotdeauna indepartate prin periaj, insa ata dentara folosita in paralel cu periuta de dinti, face minuni!

Cabinet stomatologic in Colentina | elveto-dent.ro

cabinet stomatologic in Colentina

Un alt obicei sanatos este efectuarea vizitelor anuale la medicul dentist. Daca inca nu ati gasit un medic empatic, veniti la Elveto Dent, cabinet stomatologic in Colentina si cu siguranta veti gasi sprijinul pe care-l cautati! Vizitand elveto-dent.ro veti putea afla despre cele mai bune oferte de extractii, tratamente ortodontice, urgente stomatologice si implant dentar in Bucuresti. Elveto Dent chiar este o clinica in care puteti sa rezolvati multe probleme de natura dentara!