Pasionat de carti de citit politiste? Alege unul dintre urmatoarele

Cele mai interesante carti de citit politiste – titluri care iti vor mentine atentia treaza

Exista foarte multe persoane pasionate de carti de citit politiste, de romane cu o actiune intensa si cu foarte multe detalii ascunse in procesul de investigare a crimelor, incat acestea empatizeaza cu cei care sufera si sunt alaturi de investigatori. Minutiozitatea cu care sunt redate toate detaliile si informatiile este cheia principala a modului in care cititorul face parte din lumea crimelor si poate dezlega el insusi misterul acestora, sustin specialistii https://www.printrecarti.ro/.

Cele mai interesante carti de citit politiste – titluri care iti vor mentine atentia treaza

Una dintre cele mai interesante carti ieftine care potoleste setea de aventura si investigare a rimelor este Obsesia, scrisa de Karin Slaughter care ofera detalii pretioase in procesul de investigare a crimelor, astfel incat cititorii sa se simta parte a echipei de investigatori si sa nu isi doreasca sa lase din mana romanul pana nu il termina.

Un alt roman la fel de interesant din domeniul cartilor politiste este Chemarea cucului, scrisa de Robert Galbraith, un roman care ii tine captivi pe cititori si care nu va fi uitat foarte usor, un roman ce va fi recitit cu placere pentru ca merita toata atentia. Acest roman are in centrul atentiei moartea unui celebru top model care la inceput pare o sinucidere, insa ulterior, la insistentele fratelui ei, un detectiv particular este angajat pentru a investiga acest caz. Romanul este captivant si arata intru totul atmosfera londoneza, dar si tehnicile de investigatie folosite de catre specialisti si se va bucura de o primire entuziasta in orice biblioteca.

Carti de citit | carti ieftine | PrintreCarti.ro

carti de citit

O alta carte care va tine treaza atentia cititorilor de la primele cuvinte si pana la ultimul rand este Viermele de matase, scrisa de Robert Galbraith, un roman care il are in rolul principal pe detectivul Cormoran Strike si pe asistenta lui curajoasa, Robin Ellacott. Acest roman isi tine cititorii cu sufletul la gura pentru a afla deznodamanul povestii cautarii scriitorului Owen Quinn.

Imediat dupa disparitie, sotia lui apeleaza la detectivul particular pentru a-l gasi si pentru a-l aduce acasa, insa povestea se complica atunci cand detectivul afla ca manuscrisul pe care il avea pregatit scriitorul este motivul disparitiei, in acel manuscris fiind prezentata fiecare persoana pe care o cunoaste si astfel multe persoane ar dori sa il reduca la tacere pe scriitorul mult prea sincer.