Planificarea bugetului in vederea achizitiei unei case

In primul rand, luati-va timp sa analizati banii cheltuiti in ultimele luni. Care sunt cele mai mari cheltuieli? Care sunt cheltuielile urgente? La ce capricii se poate renunta? Stabiliti-va prioritati si alocati un buget pentru cheltuieli neprevazute.

Lucrurile s-au asezat si in sfarsit a venit momentul sa va ganditi la propria casa. De mult timp aveti acest gand insa niciodata nu a fost mai evident si mai prezent ca acum. Ar trebui sa faceti ceva in acest sens pentru ca este chiar placut ca visele sa devina realitate si cum altfel daca nu facem pasi spre a le implini?

Un cuib numai al vostru este atat de pretios, atat de dorit si ravnit, atat de placut. Dar cum sa ai un cuib cand salariul nu este suficient, cheltuielile sunt mari, dorintele de nestapanit si datorii care trebuie platite la timp. Cam dificil de iesit la liman, insa nu imposibil. Planificarea bugetului este solutia cea mai buna!

In primul rand, luati-va timp sa analizati banii cheltuiti in ultimele luni. Care sunt cele mai mari cheltuieli? Care sunt cheltuielile urgente? La ce capricii se poate renunta? Stabiliti-va prioritati si alocati un buget pentru cheltuieli neprevazute. Ce ramane, nu atingeti, nu cheltuiti! Poate parea dificil sa tineti asa o socoteala stricta, insa daca faceti din asta o rutina, totul va fi mult mai simplu. Plus ca este un obicei sanatos ce merita dus mai departe!

Asadar, reluand povestea propriei case, poate parea imposibil sa adunati bani cat sa va ajunga sa o cumparati de-a gata, insa poate e mai usor sa strangeti banii pentru un avans, iar apoi un credit va fi salvarea. Multi se feresc de credite si este firesc, insa in zilele noastre e mai dificil sa detii atat de multi bani, sa muncesti cinstit si sa mai pui deoparte pentru zile negre.

Case din Corbeanca la cele mai bune preturi doar pe paladinresidence.ro

case din Corbeanca

Sa spunem ca pretul unei case este de 230000 RON, pentru un credit Prima Casa avansul minim va fi de 11500 RON, iar pentru credit ipotecar ar trebui sa aveti minim 35000 RON avans. Desi sunt sume mari, parca totusi sunt mai blande decat valoarea initiala. In ceea ce priveste Paladin Residence si proiectele imobiliare pe care le dezvolta, se accepta plata prin credit.

Accesati www.paladinresidence.ro si vizualizati noile case din Corbeanca. Cine stie, poate una din ele va fi chiar a dumneavoastra!