Prevenirea matuirii hainei de blana naturala

Aceste sfaturi vor fi extrem de utile atunci cand veti cumpara cea mai frumoasa haina de blana de dama din cel mai vestit magazin de profil, Carolina Design.

haina de blana de dama

Cand cineva isi cumpara o haina de blana naturala, prima imagine pe care o are este legata de stralucirea acesteia. Pana la achizitionarea hainei de blana, cu siguranta, oricine se informeaza cu privire la elementele de baza ale ingrijirii blanurilor, cum ar fi pastrarea ei in timpul verii si conditiile de curatarea. Cu toate acestea, un alt aspect al ingrijirii blanurilor este lagat de matuirea acestora, in special la hainele mai vechi.

Matuirea este una dintre principalele cauze ale deteriorarii blanurilor. Indiferent daca sunteti o persoana impatimita care achizitioneaza haine de blana naturala des sau sunteti in tabara cealalta, in care ati mostenit o haina de blana, este foarte important sa cunoasteti elemente pe care sa le aplicati si care sa tina la distanta o posibila matuire.

Odata ce investiti intr-o blana naturala, ar trebui sa incepeti sa cautati si sa cumparati o perie pentru a o ingriji. Aceasta poate fi utilizata pentru perierea periodica a hainei, astfel incat sa arate ingrijit de fiecare data cand iesiti din casa.

Este inevitabil sa nu intrati in contact cu ploaia sau ninsoarea cand purtati o haina sau o vesta de blana naturala, toata lumea este prinsa intr-o ploaie neasteptata din cand in cand. Cu toate ecestea, ceea ce nu doriti sa faceti este expunerea hainei la o ploaie torentiala sau orice alte conditii care ar umezi-o. Pastrarea blanii cat mai uscata posibil este o parte importanta a modului de a avea grija de blana naturala, deoarece cea umeda este mult mai predispusa la matuire. Daca banuiti ca vremea sa poate schimba, n-ar fi rau sa aveti o umbrela la indemana. In plus, evitati sa spalat haina de blana acasa, nici manual, nici in masina de spalat.

Cand blana se umezeste, este posibil sa fiti tentati sa o aruncati in uscator sau sa folositi uscatorul de par daca exista doar anumite zone umede pe haina. Niciuna dintre aceste modalitati de uscare nu este potrivita, ba dimpotriva, va dauna. Lasati blana sa se usuce lent, intr-o zona aerisita!

Magazin Online cu Haine de Blana

Haine de Blana

Aceste sfaturi vor fi extrem de utile atunci cand veti cumpara cea mai frumoasa haina de blana de dama din cel mai vestit magazin de profil, Carolina Design. Pe puteti vedea blanurile disponibile accesand http://www.carolinadesign.ro/!